Medewerker Rental & Slopes
SnowWorld
Zoetermeer
2 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers voor als we straks weer open kunnen! Gezien de laatste persconferentie, hopen wij vanaf half mei weer te kunnen herstarten.

Als je bij ons in dienst treedt, ontvang je een 0-uren contract. Je werkt in wisselende diensten en bent ook de avonden en in het weekend beschikbaar.

SnowWorld is dagelijks geopend van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. In de kerstvakantie is onze topdrukte en wij verwachten dat je dan ruim beschikbaar bent.

Voor onze afdeling Rental & Slopes zijn wij op zoek naar medewerk(st)ers om ons dynamische team te versterken. Op de afdeling Rental & Slopes worden onze gasten vriendelijk begroet en adviseren wij ze met het huurmateriaal.

Wie zijn wij?

Het beursgenoteerde SnowWorld is met haar vijf indoorski faciliteiten in Nederland (Zoetermeer, Landgraaf, Amsterdam, Rucphen en Terneuzen) en haar meerderheidsbelang in het indoor skiresort in Neuss (DE) één van de toonaangevende ondernemingen ter wereld in deze sector.

Naast de indoorski faciliteiten is SnowWorld eveneens exploitant en eigenaar van een Indoor Skydive faciliteit in Roosendaal, een permanente indoor ijskartbaan in Rucphen en klimparken in Landgraaf en Zoetermeer.

Wat je gaat doen

Als medewerker verhuur werk je met wisselende diensten, je bent overdag, in de avonden en ook in het weekend beschikbaar.

SnowWorld is dagelijks geopend van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. De afdeling verhuur bestaat uit twee functies, waarbij je op allebei de functies kan worden ingezet :

Functie in de verhuurruimte

Hier wordt het ski- en snowboard materiaal uitgegeven aan gasten en worden ook de uitgifte-ruimtes onderhouden door een grote groep medewerk(st)ers.

Dit houdt , geholpen worden bij bijvoorbeeld de schoenen aan- en uittrekken en dat de ruimtes worden opgeruimd en schoongehouden.

Functie op de piste

Werkzaam op één van de drie skibanen van onze vestiging in Zoetermeer. Hier is het altijd een aantal graden onder 0, wat betekent dat je altijd werkzaam bent in warme (ski)kleding en met handschoenen aan.

Op de pistes voer je diverse onderhoudswerkzaamheden uit, zowel aan de liften als aan de skibanen. Verder wordt er toezicht gehouden op de pistes en bij de skiliften.

Bij de liften help je onze gasten en zorg je ervoor dat zij correct en veilig boven komen.

Wat wij vragen

 • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal;
 • Gastvriendelijk, sportief, representatief en stressbestendig;
 • Leeftijd vanaf 16 jaar;
 • Minimaal 2 diensten per week beschikbaar zijn, waarvan minimaal 1 dienst in het weekend.

  We zoeken enthousiaste en sportieve kandidaten met een gastvriendelijke en flexibele instelling, die bereid zijn om op wisselende tijden te werken, onder andere in het weekend, s avonds en op feestdagen.

  Kennis van ski- en snowboardmaterialen is een pré.

  Wij bieden jou :

 • Een leuke baan bij een uniek bedrijf;
 • Een goed uurloon;
 • Leuke personeelsvoordelen, zoals toegang tot de piste om je ski- of snowboard skills te verbeteren!

  Solliciteren :

  Ben jij op zoek naar een leuke baan in een dynamische werkomgeving met leuke collega’s? Dan ontvangen wij graag je motivatie met een foto van jezelf en een CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier.

  Solliciteer

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier