Opleiding C/CE rijbewijs
Teamflex Personeelsdiensten
Utrecht, NL
4 dagen geleden

Functie omschrijving

Ben jij woonachtig in de randstad en altijd al gedroomd van het vak vrachtwagenchauffeur? Pak dan nu je kans! Teamflex biedt een volledige chauffeursopleiding met baan garantie tijdens of na je opleiding.

Direct aan de slag in combinatie met een opleiding? Teamflex biedt verschillende leer-werkbanen. Eerst het groot rijbewijs halen en dan aan de slag?

Ook dat is mogelijk! Teamflex zet de studieschuld om naar een opleidingsovereenkomst en per gewerkt uur wordt een gedeelte kwijt gescholden.

Er wordt dus niets ingehouden van jouw salaris!

Wil jij in aanmerking komen?

 • Dan ben je fysiek in goede conditie.
 • Woonachtig in de randstad.
 • Bij voorkeur al enige ervaring in de logistiek.
 • Een VOG aanvraag is geen probleem.
 • Heb jij al C rijbewijs en wil je graag verder voor E achter C, dat is uiteraard ook mogelijk. Je kunt zowel op wipkar als op trekker oplegger rijlessen volgen en / of afrijden.

  Organisatie

  Samen werken aan ambities. Dit is al twaalf jaar ons motto. Van zowel onze flexwerkers, onze vaste medewerkers als onze opdrachtgevers.

  Centraal hierin staat een continue zoektocht naar, en ontwikkeling van talent. Om dag in dag uit 24 uur per dag te werken aan de beste match tussen onze opdrachtgevers en flexwerkers.

  Duurzame inzetbaarheid

  De arbeidsmarkt is meer dan ooit aan verandering onderhevig en Teamflex speelt hier op in met passende innovatieve diensten en arbeidsmarktoplossingen.

  Demografische ontwikkelingen als ontgroening en vergrijzing weet Teamflex juist om te buigen tot kansen en samen met onze klanten zijn wij constant op zoek naar mogelijkheden om te streven naar een duurzame inzetbaarheid van alle generaties werknemers.

  Functie eisen

  Wil jij in aanmerking komen?

 • Dan ben je fysiek in goede conditie.
 • Woonachtig in de randstad.
 • Bij voorkeur al enige ervaring in de logistiek.
 • Een VOG aanvraag is geen probleem.
 • Wat hebben wij jou te bieden

  Opleiding en Coaching

  Opleiding en begeleiding spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze vaste medewerkers en flex medewerkers. Middels onder andere een eigen chauffeursopleiding, professionele opleidingspartners, assessments en loopbaangesprekken proberen wij voortdurend onze flexibele en vaste teams uit te breiden met gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers.

  Kwaliteit

  Teamflex Personeelsdiensten is lid van de NBBU, erkend leerbedrijf , VCU-, NEN- en ISO 9001 gecertificeerd. Teamflex Opleidingen is SOOB gecertificeerd voor de chauffeursopleiding.

  Samen werken aan jouw ambities

  Teamflex is geen traditioneel uitzendbureau, Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantieuren.

  Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities d.m.v aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing. Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.

  a. een passend kledingpakket en een prestatiebonus. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan.

  Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bij de juiste klik in dienst treden bij één van onze opdrachtgevers.

  Utrecht

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier