Junior inkoopadviseur
Den Haag
Den Haag
5 dagen geleden

Anoniem solliciteren bij gemeente Den Haag

Deze vacature maakt deel uit van de procedure anoniem solliciteren. Wanneer jij je sollicitatie instuurt, maken wij je naam, geboorteland en je geboortedatum anoniem.

We vinden bij de gemeente Den Haag namelijk dat kenmerken als afkomst en leeftijd geen rol spelen in je kans om te worden uitgenodigd voor een gesprek.

We kijken naar het talent dat je al ontwikkeld hebt en dat je nog hoopt te ontwikkelen. Dit gebeurt op een zorgvuldige manier zonder dat het leidt tot grote gaten in je motivatie en opgegeven werkervaring.

Wanneer je op basis van je motivatie en relevante werkervaring en opleiding wordt geselecteerd voor een gesprek, geven we je volledige CV vrij aan de selectiecommissie.

Onderzoek anoniem solliciteren

De effecten van het anoniem solliciteren laten we monitoren door een externe wetenschappelijke onderzoeksinstelling zonder commerciële doeleinden.

Met de kwantitatieve en kwalitatieve gegevens die uit het onderzoek naar voren komen, kijken we hoe anoniem solliciteren leidt tot gelijkere kansen.

Ook het invullen van een enquête kan onderdeel zijn van het onderzoek. De gegevens worden verder niet gedeeld.

Indien je bezwaar hebt tegen het gebruik van jouw gegevens voor de monitoring van anoniem solliciteren, dan kun je dat onderaan het sollicitatieformulier aangeven.

Wat ga je doen?

Ben jij altijd op zoek naar hoe iets precies zit en zoek je dit dan tot de bodem uit? Als beginnend inkoopadviseur ben je het eerste aanspeekpunt namens de inkoopafdeling voor alle diensten.

Je geeft advies en helpt de diensten met hun inkoopvragen. Ook ga je zelf aan de slag met de voorbereiding, uitvoering en afronding van inkooptrajecten voor leveringen en diensten in het sociale en / of bedrijfsvoering domein Je voert nauwkeurig alle onderdelen van het aanbestedingsproces uit en neemt anderen hier goed in mee.

Je draagt bij aan het ontwikkelen en realiseren van inkoop beleidsambities als innovatie, duurzaamheid, Social Return, ISV en MKB.

Omdat je altijd goed doorvraagt en weet wat er speelt binnen de verschillende onderdelen van de gemeente en kun je goed adviseren hoe inkoop het beste ingezet kan worden voor het bereiken van de uitvoeringsdoelstellingen.

Daarnaast signaleer je mogelijke verbeteringen en neem je initiatief om deze aan te pakken.

Wat vragen wij?

Je ben sterk in communicatie en hebt van nature goede sociale vaardigheden. Je kijkt vooruit, neemt initiatief en zoekt naar oplossingen.

Ook ben jij nieuwsgierig en omgevingsbewust. Vanuit de behoefte van de klant zie jij waar er kansen liggen en gaat hier actief mee aan de slag.

Je kan op een natuurlijke manier schakelen tussen allerlei niveaus binnen de organisatie en presteert ook onder tijdsdruk optimaal.

Tenslotte krijg jij er energie van om een bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij en de kwaliteit voor de burger hoog te houden.

Verder vragen wij :

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Een basis inkoopopleiding is een pre.
 • Competenties

 • Kwaliteitsgerichtheid
 • Luisteren
 • Resultaatgerichtheid
 • Klantgerichtheid
 • Stressbestendigheid
 • Plannen en organiseren
 • Wat bieden wij?

  Een veelzijdige functie waar jij de kans krijgt veel te leren en je het inkoopvak helemaal eigen te maken. Ook kun je rekenen op :

 • een arbeidsovereenkomst voor één jaar, die we daarna graag omzetten in een vast dienstverband (tenzij je bij al de gemeente Den Haag in vaste dienst bent aangesteld of in verband met de ketenbepaling);
 • afhankelijk van je achtergrond en ervaring een salaris tussen € 2.973,- en maximaal €4.494,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 10);
 • een 36-urige werkweek, met ruimte om compensatieverlof op te bouwen (32 uur per week is ook bespreekbaar of 4 x 9 uur);
 • de mogelijkheid om (deels) thuis te werken;
 • uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Ook kun je rekenen op een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, zoals :

 • opname in het ABP-pensioenfonds;
 • een maandelijkse bijdrage aan de ziektekostenverzekering;
 • betaald ouderschapsverlof;
 • een individueel Keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% bovenop jouw salaris wat je naar keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld : extra verlof, salaris of lidmaatschap van de sportschool gevestigd in het stadhuis
 • Wie zijn wij?

  De afdeling Inkoop (BEC) bestaat uit drie teams : Bedrijfsvoering, Sociaal en Fysiek. Er werken ongeveer 40 collega’s in totaal, dit zijn inkoopadviseurs, inkoopondersteuners, contractbeheerders en contract- en leveranciersmanagers.

  Het team

  Ieder team bestaat momenteel uit ongeveer 12 medewerkers die zich kenmerken door een positieve aanpakkersmentaliteit en collegialiteit.

  Vanuit die collegialiteit pakken inkoopadviseurs van de verschillende inkoopteams over en weer ook aanbestedingen binnen een ander domein op.

  Verder is de variëteit in ervaring en leeftijd in het team groot waardoor jij van iedereen, zowel vakinhoudelijk als over de gemeentelijke organisatie, veel kunt leren.

  En natuurlijk willen wij ook graag van jou leren!

  Meer weten

  Voor meer informatie over de functie van inkoopadviseur en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Ellen Fabrie, Businesspartner Inkoop domein Sociaal (06 46 21 12 20) of Chantal van Haasteren, Businesspartner Inkoop domein Bedrijfsvoering (06 50 18 25 01).

  Extra informatie

 • Afhankelijk van je opleiding en werkervaring kun je in de aanloopschaal geplaatst worden.
 • Het opvragen van referenties kan een onderdeel zijn van de procedure.
 • Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt mogelijk deel uit van de procedure.
 • De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 20 december. Indien we niet fysiek met sollicitanten in gesprek kunnen i.
 • v.m. de ontwikkelingen rond het Coronavirus, zullen de sollicitatiegesprekken online met de applicatie Microsoft Teams plaatsvinden.

  Competenties

  KlantgerichtheidKwaliteitsgerichtheidPlannen en organiserenResultaatgerichtheidStressbestendigheid

  Bijlagen

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier