Technisch magazijnmedewerker
SelektHuis
Rijssen, NL
2 dagen geleden

Omschrijving

Vol passie bouwt SelektHuis aan droomhuizen voor haar klanten. Met liefde voor het vak en aandacht voor elk detail. Vanwege groei zijn wij voor onze vestiging in Rijssen op zoek naar een gedreven

Technisch magazijnmedewerker

Of het nu gaat om huizen of om banen, bij SelektHuis is iedereen uniek. Wij realiseren een droom. Namelijk het droomhuis van onze klant.

En daar hebben wij jou bij nodig! Elk jaar bouwen wij zo’n 270 luxe vrijstaande woningen. Dit doen wij met een enthousiast team van 250 medewerkers vanuit 6 vestigingen in Nederland.

Wil jij bij een marktleidende organisatie aan de slag die nog steeds de charme heeft van een kleine bouwer? Dan zijn jij en deze vacature voor elkaar gemaakt!

De functie

I n jouw functie als technisch magazijnmedewerker draag je samen met onze andere technisch magazijnmedewerker zorg voor een optimaal materiaal- en materieelbeheer.

Jouw hoofdtaak is het onderhouden, repareren en keuren van gereedschap. Hierbij kun je onder andere denken aan het repareren en keuren van benzinegeneratoren, ladders, trappen, rolsteigers en aanhangers.

Je onderhoudt de bouwstroomkasten en je bent handig met het las werkzaamheden. Daarnaast lever je een bijdrage aan alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn en op het buitenterrein.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier