Jurist Lokale Overheid
Eiffel
Drachten, Nederland
3 dagen geleden

Dit ga je doen

Als jurist bij EIFFEL werk je aan afwisselende opdrachten, met de zekerheid van een vaste baan. Je gaat aan de slag met bezwaarschriften en beroepszaken, waarin je altijd op zoek gaat naar een oplossing voor het geschil buiten het formele juridische traject.

Contracten opstellen, subsidievragen beoordelen en procedures voeren? Dankzij jouw inzet en goede beheersing van de Nederlandse taal pak je werkzaamheden als deze vanaf dag één op. Laten we samen ondernemen.

Als Jurist bij EIFFEL neem je deel aan het Accelerator Program : een 2-jarig traineeship waarin leren, ontdekken en groeien centraal staat.

In 2 jaar tijd leer je the way we work, ontdek je jouw talent en werk je aan de skills die jij extra wilt ontwikkelen. Onderwerpen zoals projectmatig werken, het ontwikkelen van jouw communicatiestijl en persoonlijk leiderschap gaan ervoor zorgen dat jij straks het verschil gaat maken bij de klant.

Dit doe je natuurlijk niet alleen. Samen met de andere trainees vormen jullie 2 jaar lang een hechte traineegroep waarmee je niet alleen trainingen volgt, maar ook toffe activiteiten onderneemt.

Daarnaast word je intensief gecoacht door een lead trainer en je eigen Performance Manager. Naast talentontwikkeling staat ook vitaliteit hoog op de agenda.

Topsport is voor EIFFEL namelijk een onuitputbare bron van inspiratie. Het zit in onze mindset, in ons bloed. Als trainee ga jij dit ook ervaren.

Tijdens het Accelerator Program word je continu geïnspireerd en gemotiveerd door topsporters om alles uit jezelf te halen.

Hoe gaaf is dat! Kortom : het Accelerator Program is dé kickstart van jouw carrière.

Dit krijg je van ons

In ruil voor jouw inzet en harde werk, krijg je van ons wat je verdient.

 • Een bruto maandsalaris van 2.800 euro per maand;
 • Een onkostenvergoeding : 60 euro netto per maand;
 • Een elektrische leaseauto en OV-kaart;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Een zakelijke telefoon met abonnement (ook voor privé gebruik);
 • Een groot aanbod aan training & opleidingen;
 • Premievrij pensioen;
 • Collectiviteitskorting.
 • Om jouw groei te faciliteren, maken we veel tijd en energie vrij voor begeleiding en coaching en hebben we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen.

  Dit ben jij

  Telkens weer een nieuw project, in een nieuwe omgeving, met nieuwe mensen. Je verstaat je vak en bijt je vast in vraagstukken.

  Hiermee weet je zaken daadwerkelijk voor elkaar te krijgen en blijf je groeien als jurist.

  Je biedt klanten de '' EIFFEL experience ''. '' Dat is er één van EIFFEL '' zien we als kwaliteitstempel. Je zet altijd het stapje extra wat de klant niet verwacht, je neemt de klant mee in successen en uitdagingen, in verbazing en ideeën.

  Je bent nieuwsgiering, hebt zelf reflecterend vermogen en bent (een tikkeltje) eigenzinnig. Hiermee heb je een frisse blik bij alles wat je doet en bouw je actief mee aan de '' EIFFL community''.

  Want ondernemen doen we samen!

  Are you ready?

  Zit je intussen op het puntje van je stoel? Laat Eline Stellingwerf (estellingwerf eiffel.nl of 06-45660617) voor 18 juli weten dat je meer dan blij wordt van deze vacature en wie weet zit jij binnenkort bij ons (digitaal ) aan tafel.

  Heb je vragen dan kun je natuurlijk ook altijd even bellen of appen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier