Administratief Medewerker Binnendienst Duitstalig – Real Estate
Boels Rental
Sittard, Netherlands
21 uur geleden

Dit is de rol

Het betreft een uitdagende en afwisselende functie waarin je jouw collega’s van de afdeling Real Estate ondersteunt bij alle voorkomende administratieve werkzaamheden.

Hierbij moet je denken aan het naleven van deadlines, huurbetalingen en voorwaarden, creatie van huurdocumenten en het verwerken van facturen en kosten.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het implementeren en onderzoeken van huurverhogingen, huurverminderingen en huurinhoudingen bij de verhuurder.

Bij de uitvoering van de werkzaamheden ga je nauwkeurig te werk en stel je de juiste prioriteiten. Tot slot ga je integer en discreet om met alle informatie en heb je veelvuldig contact met huurders, verhuurders en interne afdelingen.

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv.

Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar administratieve werkervaring, bij voorkeur in de makelaardij / verhuur.
 • Je hebt affiniteit met vastgoed, ervaring met de Duitse wet- en regelgeving is een pré;
 • Je beheerst de Nederlandse en Duitse taal uitstekend, je kennis van de Engelse taal is goed;
 • Je bent communicatief vaardig, enthousiast, collegiaal en kunt goed zelfstandig werken;
 • Je beheerst het Office-pakket.
 • Dit bieden wij

  Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers.

  Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier