Medewerker spoelkeuken (m/v) (0,4 - 0,5 fte)
Universiteit Utrecht
Utrecht, NL
1 dag geleden

Functie

Binnen de afdeling Infectieziekten en Immunologie van het departement Biomolecular Health Sciences wordt onder andere gewerkt aan infectiologie, immunologie en virologie.

Voor het onderwijs, het onderzoek en de patientenzorg gebruiken de docenten, onderzoekers en clinici veel materialen zoals glaswerk, pipetten, en gedestilleerd water.

De spoelkeuken zorgt voor het schoonmaken, autoclaveren en op peil houden van de voorraden van de verschillende groepen binnen de afdeling.

Voor deze spoelkeuken (autoclaveerunit) zijn we op zoek naar een medewerker. Het team van de spoelkeuken bestaat uit vier mensen.

De werkzaamheden zijn o.a. :

 • ophalen en reinigen (wassen, steriliseren) van vuil glaswerk;
 • disposables en Milli-Q / aqua dest uitvullen, steriliseren;
 • bevoorraden van de verschillende groepen;
 • afvoeren en autoclaveren van ingepakt biologisch afval;
 • gasflessen vervangen;
 • gebruikersonderhoud autoclaaf, afwasmachines, Milli-Q apparatuur (schoonhouden en storingen signaleren);
 • bestellen verbruiksgoederen.
 • Profiel

  We zijn op zoek naar iemand die nauwkeurig en precies is. Iemand die het aan de ene kant leuk vindt om zelfstandig aan de slag te zijn, maar zich er tegelijkertijd als onderdeel van het team verantwoordelijk voor voelt om alles draaiende te houden.

  Iemand die het fijn vindt om in beweging te blijven bij het werk en die de handen graag uit de mouwen steekt. Nederlands kunnen spreken is belangrijk voor de afstemming binnen het team.

  Aanbod

  Wij bieden een dienstverband (0,4 - 0,5 fte te verdelen over 5 dagen) voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

  Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 1.914,- en maximaal € 2.723,- (schaal 5 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

  Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket , waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling.

  Kijk voor meer informatie op

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier