ANIOS Interne Geneeskunde
Viecuri
Venlo, Netherlands
6 dagen geleden

Dit wordt je nieuwe baan

Wil jij weten hoe jouw carrière zich kan ontwikkelen als opstap naar een opleiding tot internist of diverse andere beschouwende specialismen.

 • Of wil je een goede basis leggen voor een specialisatie tot huisarts of specialist ouderengeneeskunde? Topklinisch ziekenhuis VieCuri biedt jou de kans om als ANIOS aan de slag te gaan om zo de benodigde (praktijk)ervaring op te doen.
 • Als ANIOS verricht je afwisselende klinische werkzaamheden en ben je medeverantwoordelijk voor de acute opvang op de spoedeisende hulp.

  Binnen de afdeling is er naast de algemeen inwendige geneeskunde een duidelijke profilering van de endocrinologie, vasculaire geneeskunde, maag-, darm-, leverziekten, nefrologie en oncologie / hematologie, wat ook tot uiting komt in de stages van de arts-assistenten.

  Er heerst een uitstekend opleidingsklimaat en er is een uitgebreid onderwijsprogramma.

  De opleiding inwendige geneeskunde in VieCuri participeert binnen de Regionale Opleidingsregio Zuid-Oost Nederland (OORZON).

  In het kader van affiliatie met het Academisch Ziekenhuis Maastricht worden ook co-assistenten opgeleid.

  Welkom in het team

  De arts-assistenten werken binnen de vakgroep interne geneeskunde en vakgroep MDL en kunnen ook werkzaamheden verrichten bij de longgeneeskunde en cardiologie.

  Er werken momenteel in totaal 17 arts-assistenten, waarvan de meeste in opleiding zijn tot internist of in vooropleiding tot onder andere MDL-arts, cardioloog, longarts of reumatoloog.

  Wat breng je mee?

  Jij bent een gemotiveerde arts-assistent die, onder supervisie, zelfstandig kan werken. Naast het goed kunnen functioneren in een team is het essentieel dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt.

  Je hebt de opleiding geneeskunde afgerond. Je bent per direct beschikbaar.

  We hebben je veel te bieden

  VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Je ontvangt van ons :

 • In eerste instantie bieden we een contract voor de duur van 7 maanden;
 • Salariëring volgens cao-ziekenhuizen conform FWG 65 (max. € 5.620,- per maand bij een 36-urige werkweek);
 • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Een opleidingsgerichte werkplek in een topklinisch STZ ziekenhuis;
 • Een opleidingsbudget van € 1.000, bij een dienstverband van tenminste één jaar;
 • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en / of professionele ontwikkeling.
 • Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden, zoals korting op sportarrangementen en / of verzekeringen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier