Stage- en studieloopbaanbegeleider (parttime)
Zadkine
Prins Alexanderlaan, Rotterdam
4 dagen geleden

Jouw functie

 • Op basis van jouw vakmanschap begeleid je individuele studenten tijdens hun stage en hun opleiding op school. Dit doe je bij de niveau 4 opleiding Juridische beroepen;
 • Actief deelnemen aan onderwijsontwikkeling en vernieuwing;
 • Bijdragen aan de samenwerking binnen ons onderwijsteam Juridisch en Office management support door bijvoorbeeld informatie-uitwisseling met collega’s en bijdragen aan het teamplan
 • Dit is ZadkineWij zijn Zadkine, een opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in de regio Rotterdam. Wij willen bijdragen aan het geluk van onze ruim 17.

  000 studenten, door ze de grootste kans op succes te bieden bij hun vervolgstap naar een baan of vervolgopleiding. We bieden een veelzijdig aanbod aan beroepsopleidingen en cursussen, gericht op de ambities, interesses, talenten én groeipotentie van onze studenten.

  Ons aanbod richt zich op de ambities, interesses en talenten van onze studenten én op de actuele en toekomstige vraag van de arbeidsmarkt.

  We ondersteunen studenten bij hun persoonlijke ontwikkeling en trekken daarbij samen op met bedrijven en overheidsinstellingen in de regio.

  Je gaat werken bij het Business College, in onderwijsteam juridisch, secretarieel. Bij het Business College vind je opleidingen in zakelijke dienstverlening, commercie, retail en tweetalig onderwijs.

  De arbeidsmarkt verandert snel. Daarom stemmen we bij het Business College onze opleidingen af op het bedrijfsleven. Samen met ruim 50 Rotterdamse bedrijven ontwikkelen we de onderwijsinhoud.

  We maken ons onderwijs zo leuk en gevarieerd mogelijk, zodat leren een belevenis is. Dat betekent dat studenten, naast de theorielessen op school, ook bedrijven bezoeken, gastlessen krijgen en werken aan echte praktijkopdrachten.

  De persoonlijke en professionele ontwikkeling van studenten staat centraal. Naast studieloopbaanbegeleider ben je ook stagebegeleider : jij helpt studenten het beste uit zichzelf te halen.

  Onze studenten houden van aanpakken, zijn creatief en soms ook echte studiebollen.Wat breng jij mee

 • Begeleider;
 • Om de kwaliteit van ons onderwijs op peil te houden werk je continue aan je deskundigheidsbevordering;
 • Vaardigheid in het coachen van individuele en groepen studenten, het integreren van de beroepspraktijk in het leren en in het ontwerpen van een contextrijke leeromgeving door middel van moderne lesmethoden.
 • Dit bieden we jouBij Zadkine krijg je veel ruimte om te groeien. Binnen onze organisatie en op persoonlijk niveau.

 • Een zelfstandige functie met veel uitdaging;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.616 en € 3.916 (carrièrepatroon 9 van de CAO mbo) op basis van een fulltime aanstelling;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Een werktijdfactor van 0,6, de uren worden ingezet op drie dagen;
 • 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenverzekering via ABP, (betaald) ouderschapsverlof, dertig vakantiedagen, tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering en aanvullende zorgverzekering, stoelmassages, gratis fruit, RotterdamPas;
 • In ieder geval een aanstelling voor de duur van schooljaar 2021-2022.
 • Kom je bij ons werken?Word jij enthousiast van deze vacature? Stuur jouw sollicitatie voor 14 juni via onderstaande button. We zijn benieuwd naar jou.

  Heb je nog vragen, neem dan contact op met mevrouw Y. Molier-van Est (Yvette), opleidingsmanager in Rotterdam via : E y.vanest zadkine.nl.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Medewerkers in dienst van Zadkine hebben voorrang. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. We doen eventueel een referentiecheck of een onderzoek op social media.

  Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier