System Engineer
Centric
Moordrecht, Netherlands
7 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

System EngineerJij hebt ervaring met remote beheer en monitoring platformen!Je zoektDe business unit Centric Retail Solutions levert, installeert en onderhoudt bij een groot aantal klanten de winkelautomatisering op het hoofdkantoor en in de winkels.

De afdeling Managed Retail Services opereert vanuit de locatie Moordrecht. Vanaf deze locatie worden onze klanten op afstand ondersteund.

Als System Engineer Retail ben je, vanuit de vestiging in Moordrecht, bezig met het inrichten en beheren van diverse device management platformen binnen de winkelautomatisering voor grote organisaties.

Hierbij moet je denken aan kassa's, pinapparatuur, mobiele devices, routers en andere automatisering, die in winkels gebruikt wordt binnen het advies- en verkoopproces.

Het inrichten en up-to-date houden van beheer platformen doen we voor Airwatch, Soti en Kaseya. Je bent betrokken bij het opstarten en opzetten van projecten van onze klanten, bij wie je gemiddeld één dag in de week op locatie zit.

Hierin heb je zowel een adviserende als een uitvoerende rol. Verder ben je samen met je collega’s bezig met het valideren van de nieuwste hardware producten op het gebied van winkelautomatisering en werk je aan deployment methodes voor de apparatuur zodat deze op een snelle en foutloze manier kunnen worden ge nstalleerd.

Het team bestaat uit flexibele, gezellige en hardwerkende collega's die creatief zijn in het bedenken van oplossingen. Het gaat om een dynamische en uitdagende functie waarin je al je kwaliteiten kunt ontplooien op het gebied van het beheren, implementeren, bewaken van systemen en applicaties.

Van het oppakken van 3e lijns incidenten op het gebied van hardware en storingen aan onze beheer omgevingen, tot aan het onderhouden van contacten met diverse leveranciers op het gebied van firmware updates, drivers, deployment en troubleshooting.

Tenslotte deel je je kennis met verschillende device beheer teams en ben je bezig met het optimaliseren van de bestaande processen.

Jij bent dé deskundige op het gebied van installatie en technisch beheer waarbij je de voortgang van verschillende bedrijven op het gebied van IT waarborgt!Je hebtHbo denk- en werkniveauMinimaal 2 jaar werkervaring als system engineer of een vergelijkbare functieErvaring met beheer platformen zoals Kaseya, Soti of Airwatch en met scriptalen zoals PowershellErvaring met het inrichten en beheren van (virtuele) server systemen.

Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.Je verdientEen prima salaris8% vakantiegeld + 26 vakantiedagenDe mogelijkheid om deels thuis te werkenEen toegewezen auto van de zaakEen laptop en een mobielCollectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen en een prima pensioenregelingUitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkhedenOver CentricDe divisie Supply Chain Solutions werkt voor retailers en logistieke bedrijven.

Wij helpen retailers bij het verbeteren van de klantbeleving en vlotte check-out in de winkel, online en aan de deur. Voor logistieke bedrijven verzorgen wij de digitale informatie-uitwisseling en staan garant voor een efficiënte operatie in het warehouse en tijdens transport.

Dit doen wij voor een groeiend aantal webshops, fysieke winkels, distributiecentra, groothandels en transporteurs.De businessunit Centric Retail Solutions, onderdeel van Centric BV met vestigingen in onder andere Den Bosch en Moordrecht ontwikkelt, implementeert en onderhoud innovatieve ICT-oplossingen voor de Retail die zowel nationaal als internationaal worden gebruikt door grote Retailers.

Onze winkelautomatisering oplossingen zijn inmiddels begrippen in de markt en draaien bij een groot aantal Retailers in zowel winkels als op het hoofdkantoorInteresse?

Wil je meer weten? Bijvoorbeeld over de arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden of reistijden? Neem dan contact op met Rikash via 06 - 50 166 575.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier