Commercieel medewerker Retentie Inbound
Vodafone Limited
Rotterdam, NL
4 dagen geleden

Keer op keer een win-win situatie creëren

Dit doe je voor onze klant

Het kan natuurlijk gebeuren : een klant belt om zijn internetabonnement op te zeggen. Jij zit als commercieel medewerker retentie klaar om de klant te woord te staan en de reden van opzeggen te achterhalen.

Een klant kan hier verschillende redenen voor hebben, maar uiteraard ben jij er om hem / haar van gedachte te doen veranderen.

Na het gesprek . Jij snapt dus dat je erg belangrijk bent voor de klant, maar ook voor ons. Daarom investeren we vanuit VodafoneZiggo veel in jouw ontwikkeling.

Ook durven we met het grootste gemak te zeggen dat jij je binnen no time helemaal thuis voelt op ons toffe kantoor in Rotterdam.

Zó doe je dit

 • je start met een training van 20 uur die je in 1 week in je eigen omgeving op een tijdstip dat jouw uitkomt moet volgen en daarna met een coach aan de slag.
 • inkomende telefoontjes beantwoorden, van klanten die de intentie hebben om hun abonnement op te zeggen
 • achterhalen waarom klanten hun abonnement op willen zeggen
 • klachten en problemen oplossen, advies geven en hiermee klanten overtuigen om bij VodafoneZiggo te blijven. De gesprekken met de klant handel je ook administratief af
 • ondersteunen op overige retentiewerkzaamheden, zoals bestaande klanten zelf benaderen om een opzegintentie te voorkomen
 • Jij versterkt

  De afdeling Saves Inbound bestaat uit meerdere leuke teams. Elk team bestaat uit ongeveer vijftien tot twintig retentiemedewerkers.

  Jij gaat werken op ons creatieve kantoor in Rotterdam. Hier hebben jouw collega’s meegeholpen met de inrichting. Een potje tafelvoetballen tijdens de pauze?

  Of gamen op de PlayStation? Het kan allemaal! Van jouw leidinggevende weet je precies wat er van je verwacht wordt als commercieel medewerker retentie.

  Je krijgt duidelijke doelstellingen en er worden goede afspraken gemaakt. Ontwikkeling staat hierbij centraal. Dit gebeurt door middel van coachings en trainingen.

  Je deelt tips en tricks met jouw collega’s, waardoor jullie elkaar naar een hoger niveau tillen. Daarnaast worden er vaak teamuitjes georganiseerd, waarbij je jouw collega’s nog beter kan leren kennen!

  VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland.

  Als communicatie-provider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet.

  Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

  Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen.

  Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

  Jij hebt hét

  Klanten die van plan zijn hun abonnement op te zeggen, zijn vaak vastberaden. Toch weet jij ze met jouw vaardigheden en ijzersterke overtuigingskracht van gedachten te doen veranderen.

  Of je nu een sociale, dominante of afstandelijke klant aan de telefoon hebt, jij maakt met elke type een klik. Tevreden klanten vind jij het allerbelangrijkste.

  Jezelf blijven ontwikkelen ook trouwens. Oh ja, en elke dag met plezier op kantoor verschijnen is zeker een must voor jou.

  Je zet graag een stap extra. Ook heb je voor deze vacature commercieel medewerker retentie bij VodafoneZiggo :

 • minimaal mbo-werk- en -denkniveau
 • een flinke portie flexibiliteit. Je werkt minimaal 24 uur per week, waarbij je eventueel ook in de avonden en op zaterdag ingezet kan worden
 • Jij verdient het

 • een ambitieuze werkgever. We willen het beste voor jou en je collega’s
 • een goed salaris en een salarisverhoging op het moment dat je op contract komt
 • een uitstekende bonusregeling
 • financiële voordelen. Denk bijvoorbeeld aan regeling met betrekking tot je verlof, pensioen en (andere) gunstige regelingen
 • wij bieden de (door)groeimogelijkheden. Aan jou om deze te benutten!
 • Jij doet het

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier