Veiligheidstoezichthouder
Levelplus
Zeeland
5 dagen geleden

LevelPlus biedt jou :

Werkzaamheden voor een langere periode met uitzicht op een vast dienstverband. Een diverse en uitdagende werkomgeving met leuke collega’s en je ontvangt een kledingpakket inclusief persoonlijke beschermingsmiddelen.

Daarbij krijg je een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geen ervaring? Geen probleem! LevelPlus biedt jou een complete opleiding voor de functie, zodat jij met een goede basis aan het werk kan.

Daarnaast zijn er gedurende de gehele werkzame periode aandacht voor (persoonlijke) groei door middel van opleidingen en cursussen.

Jij hebt / bent :

Een verantwoordelijk persoon die graag in teamverband werkt, goed kan samenwerken en flexibel is ingesteld. Daarnaast kan je ook zelfstandig goed aan het werk.

Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal en bent fysiek in staat lang te staan en trappen te lopen.

Heb jij geen last van hoogtevrees en herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Aarzel dan niet en reageer snel via telefoon, mail of een van onze sociale mediakanalen of kom naar een van onze bijeenkomsten in Goes of Rotterdam of eventueel andere passende locaties.

Levelplus

Levelplus Safety is een uitzendbureau waar veel medewerkers werkzaam zijn in functies met betrekking tot veiligheid in onder andere havens, scheepswerven, petrochemie en industrie.

Onze medewerkers zijn onder andere werkzaam in omgeving Rotterdam (Zuid-Holland), Moerdijk (Noord-Brabant) en heel Zeeland.

Wil jij werken als beveiliger, brandwacht, veiligheidstoezichthouder of MVK-er ben je welkom bij ons team. Daarnaast heeft Levelplus veel kandidaten omgeschoold via diverse projecten waarbij er een baangarantie wordt afgegeven hierbij kijken wij niet naar CV maar naar competenties.

Met name de doelgroep 50+ heeft veel successen geboekt!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier