Adviseur Contracten en Aanbesteden
Sweco AB
Rotterdam, NL
11 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor de afdeling Civiele Techniek zoeken wij een Adviseur Contracten en Aanbesteden voor 32-40 uur per week. De grote diversiteit aan contractvormen leidt bij organisaties vaak tot meer vragen dan oplossingen.

Welke contractvorm past bij dit project? Welke risicoverdeling past het beste bij het project en de opdrachtgever? Herken je deze vragen en heb jij de antwoorden, dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat voor ons.

Als Adviseur Contracten en Aanbesteden lever je een belangrijke bijdrage aan de succesvolle realisatie van civieltechnische projecten in een team van projectmanagers en adviseurs.

In jouw functie adviseer je over de contractkeuze en inrichting van de aanbestedingsprocedure en houdt je je bezig met het opstellen en beheersen van de contracten.

Dat doe je voor provincies, waterschappen, gemeentes en private partijen. Je werkt voornamelijk in het westen en midden van Nederland.

Je standplaats is Rotterdam.

Ons team bestaat uit ongeveer 30 fte waarvan het merendeel projectleiders, is professioneel, sociaal en volop in ontwikkeling.

Het biedt de mogelijkheid om vanuit een overzichtelijk team je te ontplooien in een groot en toonaangevend ingenieurs- en adviesbureau.

In de contractkeuzefase adviseer jij de opdrachtgever, waarbij je alle aspecten die van belang zijn de revue laat passeren.

Je begeleidt opdrachtgevers van de initiatief- tot en met de beheerfase en weet de belangen bij de opdrachtgever en zijn omgeving helder te prioriteren.

Als adviseur heb je de vrijheid om je eigen (innovatieve) werkvorm te kiezen. Rondom de contractbeheersing in de realisatie adviseer je de opdrachtgever of vervul je zelf een rol in de projectorganisatie.

Door je kennis van contract- en aanbestedingsvormen maak jij het verschil.

Je bent binnen Sweco verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van kennis en expertise op het gebied van contracten en aanbestedingen.

Je begeleidt junioradviseurs en bent de vraagbaak voor andere collega’s op je vakgebied.

Wij zoeken

 • Je hebt een afgeronde HBO- / WO- opleiding, bij voorkeur Civiele Techniek
 • Je hebt relevante werkervaring, waarvan ongeveer 5 jaar op het gebied van contractadvies en contractmanagement ;
 • Je hebt ruime kennis van Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB), Systems Engineering (SE) en UAV-GC ;
 • Je bent communicatief vaardig, bezit overtuigingskracht en bent initiatiefrijk;
 • Je krijgt energie van het delen van kennis en het coachen van mensen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier