Tekenaar Houten Prefab constructies
You-Select Recruitment
Goor, NL
6 dagen geleden

Je gaat aan de slag als tekenaar constructeur voor een nieuwe prefab speler op de markt. Deze maakt onderdeel uit van een grote speler in de bouw.

Ze openen eind januari, begin februari de nieuwe fabriek in Goor. Hier gaan ze in eerste instantie Prefab kappen maken voor de woningbouw in de vrije sector alsmede seriematige producties.

Tevens zullen prefab elementen worden toegevoegd aan het assortiment. Zoals prefab wanden en gevels.

Jouw taak is om conform ontwerp van de architect de juiste kappen te tekenen en te zorgen voor de juiste werktekeningen voor de productie.

Je dient dus ruime ervaring te hebben met tekening programma's en weet ten alle tijde de vertaalslag te maken om het juiste eindprodukt te kunnen laten maken.

Dit zijn uiteraard correcte werktekeningen met uittrekstaat.Je kunt per aangegeven startdatum beginnen en krijgt een jaarcontract rechtstreeks bij de opdrachtgever

MBO Bouwkunde

Tekla Structures, Stabicad, Autocad of Revit

Over de werkgever

Nieuwe speler met groot groei potentieel. Solide , Betrouwbaar en met Toekomstperspectief

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier