Inkoper
YACHT
Brabant, NL
13 uur geleden

Over de functie

Ik kom graag in contact met inkopers binnen het vakgebied Supply Chain die hun carrière een boost willen geven. Voor zowel operationeel inkopers als inkopers op tactisch niveau, kunnen we tal van mogelijkheden bieden.

Vanuit Yacht bieden wij zowel Werving & Selectie rollen aan waarbij je direct op contract gaat bij de opdrachtgever maar ook detachering is mogelijk.

Met ons groot netwerk zijn we actief in diverse branche zoals o.a FMCG, High Tech en Medical Industry. Je kunt zelf bij ons aangeven waar je voorkeur ligt en wat jouw ambitie is.

Functie-eisen

Herken jij je in het volgende?

 • Je bent een Inkoper met een afgeronde HBO / WO opleiding;
 • Je hebt tussen de 3 tot 8 jaar aantoonbare werkervaring in het inkoopvak;
 • Je zorgt voor een win-win situatie voor jou en de leverancier;
 • Als inkoper monitor je de KPI's en deins je niet terug om het gesprek aan te gaan met de leveranciers;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden om de relatie te kunnen opbouwen met je leveranciers;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Herken je jezelf in bovenstaand profiel dan kom ik graag met jou in gesprek!

  Werken voor Yacht

  Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken.

  Ons doel is optimaal resultaat : jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert.

  Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties?

  Dan willen we jou graag leren kennen.

  Bedrijfsinformatie

  De wereld verandert in snel tempo. De arbeidsmarkt stelt steeds weer nieuwe eisen aan professionals. Yacht weet als geen ander hoe de arbeidsmarkt zich ontwikkelt.

  En zorgt ervoor dat je op deze veranderingen bent voorbereid. Nu en in de toekomst. We helpen je te blijven ontwikkelen door de uitdagende projecten die we bieden bij toonaangevende organisaties.

  Tegelijkertijd maak jij het verschil bij onze opdrachtgevers door verbeteringen te realiseren. Dat vraagt om kwaliteit; om echte professionals die echte uitdagingen aangaan.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier