Developer/Programmeur - Veenendaal - € 3.500 - € 4.500 p/m
Info Support
Veenendaal, NL
1 dag geleden
source : ICTerGezocht.nl

Werken aan applicaties met 500.000 regels code voor gerenommeerde klanten als VGZ, Rabobank of het Ministerie van Binnenlandse Zaken Maak jij het verschil in een Scrumteam dat tweewekelijks kwalitatieve software oplevert?

En schakel je gemakkelijk tussen UI, Middleware en Database? Wil jij als Software Developer elke dag groeien?

Wat ga je doen?

Als .NET Developer ontwikkel je met collega’s hoogwaardige software voor verschillende opdrachtgevers. Je werkt vanuit verschillende disciplines in teamverband samen en zet het technisch ontwerp op.

Daarvan uit bouw jij zelfstandig een deel, of het geheel van de programmatuur. Daarnaast ontwerp je met de Requirements Engineer, Information Analyst of IT Architect de programmaspecificaties en stel je applicatiestructuur op.

Tijdens het project ben je in staat om de afspraken en regels rondom het gebruik en beheer van het systeem te bepalen. Ook controleer, test en onderhoud je de programmatuur.

Je vindt constant manieren om de applicatie te verbeteren. Bij het Competence Center van Info Support kan je nieuwe kennis en vaardigheden binnen het .NET gebied opdoen.

Functie-eisen :

Je bent een zelfstandige IT-professional die kwaliteit levert. Je heb een passie voor software en kunt goed samenwerken. Je bent in staat om complexe vraagstukken op te lossen, zodat jij de beste oplossing kunt bieden aan de klant.

Verder heb je :

 • een afgeronde HBO- of universitaire opleiding Informatica of Software Engineering
 • minimaal twee jaar ervaring als .NET Developer
 • een brede kennis van .NET platform (onder andere C#, ASP.NET, WCF, WPF, WF en Linq).
 • Bedrijfsomschrijving :

  Aatop ICT en Info Support hebben een nauwe samenwerking met elkaar als het gaat om het werven van nieuwe collega’s voor Info Support.

  Info Support groeit en is ambitieus. We zoeken voor Software Developers die graag willen werken aan uitdagende projecten voor klanten als VGZ, Rabobank, Ministerie van Binnenlandse Zaken, enzovoort.

  Op 1 februari 2018 is Info Support door het Top Employer Institute uitgeroepen tot Top Employer ICT Nederland. Daarmee is Info Support de enige organisatie wereldwijd die het exclusieve certificaat voor de 20e keer op rij in de wacht sleept.

  De certificering is een mooie erkenning van het feit dat Info Support niet alleen beschikt over fantastische medewerkers, maar ook dat ze als werkgever aandacht besteden aan de ontwikkeling en het werkplezier van die medewerkers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier