Coördinerend Begeleider Prinses Margrietstraat (24-28 uur, Utrecht)
Amerpoort
Utrecht
3 dagen geleden

Je komt als Coördinerend Begeleider te werken op locatie Prinses Margrietstraat in Utrecht (je kan gratis parkeren en de locaties is ook goed bereikbaar met het OV).

Hier wonen 15 bewoners. Een diverse groep met uiteenlopende problematieken. De jongste is 30, de oudste 67 jaar. Zij hebben met name een licht en soms matig verstandelijke beperking.

Bij een aantal bewoners heb je ook te maken met bijkomende problemen (zoals verslaving).

Sommige bewoners zijn vrij zelfstandig, anderen hebben juist meer begeleiding nodig. Jij kunt als Begeleider uitstekend met elke bewoner op hun eigen niveau communiceren.

Je richt je met name op de individuele begeleiding. Dit maakt jouw werk heel dynamisch en afwisselend. Alle cliënten hebben een eigen appartement met woonkamer, badkamer, keuken en slaapkamer.

Van onze bewoners wordt een mate van zelfstandigheid verwacht en daarom staat dit centraal in de begeleiding. De meeste bewoners gaan overdag naar hun werk of naar dagbesteding.

Op vijf minuutjes lopen van de locatie worden twee nieuwe woontorens gebouwd. Op korte termijn zullen in zes van deze appartementen volwassen bewoners (40+) gaan wonen.

Jij gaat hen ambulant begeleiden. Daarnaast kunnen zij 24 uur per dag terugvallen op de begeleiding.

Kortom een veelzijdige baan!

Je komt terecht in een enthousiast team dat bestaat uit acht medewerkers met verschillende kwaliteiten. Het is een team waarin ontwikkeling, methodisch werken, samenwerken, cliënt gericht werken en communicatie centraal staat.

Het team benut elkaars kwaliteiten, is flexibel als er knelpunten zijn in het rooster en bij calamiteiten. Er is zes dagen per week een Assistent begeleider aanwezig die een gezonde maaltijd verzorgt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier