LIMS Medewerker
Eurofins
Nijmegen, Netherland
4 dagen geleden

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd life sciences bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies.

Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor levensmiddelen, water, milieu, cosmetica, farmaceutische producten en contract research voor agro science.

Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in testing en laboratorium services in genomics, forensics, CDMO, advanced material sciences, medicijnontwikkeling en clinical studies.

Eurofins maakt daarbij gebruik van een uniek hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau.

Eurofins bestaat wereldwijd uit circa 45.000 medewerkers, verdeeld over 800 hypermodern laboratoria en is actief in 47 landen met een omzet van meer dan 4,2€ in 2018.

Eurofins kent sterke groeiambities (de samengestelde jaarlijkse groei is 24%) en verwacht in 2020 een omzet van 5,0 miljard € te kunnen realiseren.

Naast zeer sterke autonome groei met 15 eigen start-ups heeft Eurofins in 2018 in verschillende landen een totaal van ruim 50 acquisities gedaan.

Het QC laboratorium van Eurofins Bactimm verricht een zeer divers pakket aan microbiologische analyses van grondstoffen en eindproducten voor een groot aantal nationale en internationale klanten binnen de farmaceutische en medical device industrie.

Het pakket aan microbiologische analyses bestaat onder andere uit het uitvoeren van bioburden testen, steriliteitstesten, groeipromotietesten en identificatie van micro-organismen.

Functieomschrijving

Binnen Eurofins Bactimm wordt momenteel een LIMS (Laboratory Information Management System) geïmplementeerd. Het doel is om het systeem dit jaar volledig operationeel te maken voor het laboratorium.

Om dit doel te bereiken is er binnen Eurofins Bactimm een team verantwoordelijk om de benodigde gegevens, zoals te gebruiken methodes en specificaties, in te voeren in het LIMS.

Je gaat als lid van dit team bijdragen om alle benodigde data in het systeem in te voeren om dit project tot een goed einde te brengen.

Het naleven van gecertificeerde kwaliteitssystemen volgens ISO en GMP zal een belangrijk onderdeel zijn.

Functie-eisen

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis en aantoonbare meerjarige werkervaring in gebruik van complexe databases;
 • Kennis en gebruikerservaring van LIMS is een pré;
 • Kennis en of werkervaring in de richting van microbiologie is een pré;
 • Je werkt accuraat en secuur bij het invoeren van gegevens;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Een servicegerichte instelling waarbij je duidelijk communiceert en juiste prioriteiten weet te stellen;
 • Je bent een teamspeler, klantvriendelijk, je hebt een oplossingsgerichte werkhouding en bent een procesdenker.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier