Monteur Technische Dienst
Attract
Roosendaal, NL
2 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Jij bent dé technicus die een hoogwaardig machinepark optimaal kan laten functioneren. Weet jij als geen ander snel storingen op te lossen en je wil graag deel uitmaken van een team van technische specialisten?

Kom werken bij Bakkerij Holland in Roosendaal!

Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever Bakkerij Holland te Roosendaal zijn wij op zoek naar een monteur technische dienst. Als monteur technische dienst werk je in een moderne fabriek in Roosendaal tussen de overheerlijke geur van versgebakken brood.

Jij zorgt ervoor dat de machines die de kwaliteitsproducten produceren, tiptop draaien. Bij storingen word je opgeroepen om deze zo snel mogelijk te verhelpen zodat het productieproces niet verstoord wordt.

Wanneer je ideeën hebt om het productieproces te optimaliseren of te verbeteren, worden deze ideeën met open armen ontvangen.

Bij Bakkerij Holland wordt er dag en nacht gewerkt, met uitzondering van zondag. Je werkt in een 3-ploegendienst van maandag t / m vrijdag.

Op zaterdag kunnen er ook storingen ontstaan en daarom wissel je de zaterdagdiensten af met je collega's. Je werkt gemiddeld 2 zaterdagen per 4 weken.

Vaardigheden

 • Opleidingsniveau MBO WTB of Elektro of Mechatronica;
 • Je hebt kennis van industriële automatisering;
 • Je bent bereid tot werken in een 3-ploegendienst;
 • Je bent gedreven en flexibel en je hebt een passie voor techniek.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier