Commercieel Medewerker Binnendienst
Unilin Panels
Oisterwijk (NL)
6 dagen geleden

Jobomschrijving

Lever jij binnenkort een waardevolle bijdrage aan de sales doelstellingen van onze dak-elementen en bouw je samen met jouw collegas verder aan de toekomst van Unilin Insulation?

Voor een optimale ondersteuning van het verkoopproces zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst.

De afdeling Verkoop Binnendienst telt in totaal tien medewerkers, waaronder vier rayonteams. Elk rayonteam, bestaande uit een Front- en een Backoffice medewerker, draagt zorg voor alle verkoopactiviteiten van isolatieplaten en standaard dak-elementen binnen de aan hen toegekende regio.

De huidige vacature betreft een frontoffice medewerker voor 32 tot 40 uur per week. Als Commercieel Medewerker Binnendienst (Frontoffice) zorg je voor actief relatiebeheer met zowel bestaande als nieuwe klanten.

Hierbij werk je nauw samen met je backoffice collega binnen het rayonteam en met de buitendienst.

 • Je beantwoordt vragen van bestaande klanten en prospects en maakt afspraken omtrent type product, prijs en levering.
 • Je voorziet klanten van technisch advies, m.b.t. de toe te passen Unilin Producten.
 • Je verwerkt orders in ons ERP systeem.
 • Je bent verantwoordelijk voor een correcte orderrouting intern / extern en onderhoudt contact met zowel de klant als interne afdelingen zoals bedrijfsbureau en expeditie.
 • Je draagt samen met jouw rayonteam zorg voor een optimale dienstverlening richting de klant.
 • We zijn op zoek naar een collega met het volgende profiel :

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding in een bouwkundige richting óf een afgeronde commerciële opleiding aangevuld met enige bouwkundige kennis;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke commerciële functie;
 • Goede computervaardigheden en ervaring met ERP-systemen, bij voorkeur SAP;
 • Klant- / servicegericht en uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Aanbod

  Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende functie met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je vormt onderdeel van een grote onderneming en komt terecht in een hecht en ervaren team.

  Samen met jouw collegas bouw je verder aan de toekomst van Unilin Insulation bv. Als dochteronderneming van de Unilin Groep heeft Unilin Insulation bv een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

  Tot onze standaard voorwaarden behoren onder andere 25 vakantiedagen, 13 Atv-dagen, een Atv-compensatieregeling en een goede pensioenregeling.

  Over Unilin Insulation Unilin Insulation, producent van isolerende dak- en gevelsystemen, maakt deel uit van de Belgische Unilin Goup.

  De in totaal 7500 medewerkers zijn verdeeld over 105 locaties over de hele wereld, waarvan 30 productievestigingen. Unilin is op haar beurt onderdeel van Mohawk Industries Inc,.

  Op de bedrijfslocatie van Unilin Insulation in Oisterwijk (180 medewerkers) bevinden zich 5 productieafdelingen, waar o.

  a. isolatieplaten, dakelementen, scharnierkappen, sip-panelen en dakkapellen worden geproduceerd.

  Meer informatie over Unilin Insulation bv vind je op of en neem een kijkje op onze productielocatie in Oisterwijk.

  Voor gedetailleerde informatie over de functie kun je terecht bij Loek van Son (Manager Verkoop Binnendienst) via +31 13 523 13 13.

  insulation

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier