Filiaalmanager filiaal Hoek van Holland
Scapino
Hoek van Holland, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen als filiaalmanag er?

Als filiaalmanager bij Scapino ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële en financiële doelstellingen van het filiaal.

Je geeft op een coachende en inspirerende wijze leiding aan het winkelteam en weet je collega’s te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Je voert de werkprocessen in jouw filiaal correct uit en ziet er op toe dat ook je team dit doet. Je bent verantwoordelijk voor de uitstraling van het filiaal en weet dit over te dragen op het winkelteam.

Jij weet als geen ander in je filiaal wat er voor nodig is om de klant zich welkom te laten voelen en je stelt alles in het werk om keer op keer de klant tevreden te stellen met het juiste product, het juiste advies en het juiste antwoord.

Wat vragen wij van jou?

Je bent enthousiast, buitengewoon commercieel ingesteld en hebt gevoel voor service en klantvriendelijkheid. Dit alles kun je op een inspirerende manier overdragen op je winkelteam.

Je weet van aanpakken en bent daarin een voorbeeld voor je collega’s. Je hebt een op de functie gerichte opleiding op MBO3-

4 niveau en meerdere jaren ervaring als leidinggevende in de retail / fashion.

Wat bieden wij?

Het team bestaat uit jonge, enthousiaste medewerkers die er zin in hebben om iedere dag het beste resultaat te bereiken.

We bieden je dan ook een baan binnen een dynamisch en ambitieus bedrijf met een informele sfeer.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier