Stagiair Communicatie
Vattenfall
Amsterdam
3 dagen geleden

Ben jij een enthousiaste HBO / WO Bachelor- of Masterstudent die affiniteit heeft met communicatie en PR, ondernemend is en een goed analytisch vermogen heeft, dan kun jij bij ons het verschil maken.

Wij zijn op zoek naar een creatieve stagiair met communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift. Ben je beschikbaar voor een periode van 4 tot 6 maanden?

Lees dan gauw verder! Waarom een stage bij Vattenfall? Bij Vattenfall werken we samen aan het mogelijk maken van een fossielvrije toekomst.

In een omgeving waar diversiteit, inclusie en gelijke kansen voor iedereen voorop staan. Wil jij ook je bijdrage leveren aan de communicatie van Vattenfall?

Ga mee op onze reis om een fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk te maken. Wat ga je doen? Je wordt medewerker van het Mediarelaties team.

Je werkt mee aan een strategie en plannen voor de inzet van communicatiemiddelen voor verschillende business units en helpt deze te ontwikkelen en uit te voeren.

Je vindt het leuk om de communicatieadviseurs en woordvoerders verder te helpen bij het uitvoeren van de communicatiestrategie voor hun projecten en om de hierbij passende communicatiemiddelen te ontwikkelen.

 • Dit doe je voor verschillende business units waaronder Business Units Solar en Wind, maar ook bijvoorbeeld voor het Vattenfall Solar Team.
 • Je houdt van aanpakken en kan snel schakelen door jouw hands-on karakter. Zo schrijf je mee aan webteksten, nieuwsberichten, social media berichten, videoscripts, briefings en communicatieplannen.

  Je draait volledig mee in het team; zo ben je aanwezig bij brainstorms voor het Vattenfall Solar Team, neem je deel aan vergaderingen over bijvoorbeeld de ontwikkeling van windparken en zoek je onder andere beeldmateriaal bij mediamomenten.

  Wat bieden wij jou? Werken in het Mediarelaties team bij Vattenfall betekent meer dan het hebben van een interessante stageplek in een resultaatgerichte organisatie.

  Je zult werken in een uitdagende, complexe en internationale omgeving als onderdeel van Vattenfall. We bieden je een stagevergoeding en afhankelijk van de huidige Covid-19-maatregelen kom je te werken op ons hoofdkantoor in Amsterdam dat een moderne, inspirerende werkomgeving vormt, pal naast station Amsterdam Bijlmer! Functie-eisen

 • Je volgt een hbo- of academische opleiding communicatie / media
 • Je hebt interesse in de energietransitie
 • Je bent goed thuis in de sociale media
 • Je kan zelfstandig werken en kunt goed communiceren
 • Je bent hands-on en creatief
 • Je hebt een vlotte pen
 • Je beschikt over sterke communicatieve taalvaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier