Postbezorger Sandd
Timing
DIEMEN, NEDERLAND
4 dagen geleden
 • Combined Shape StandplaatsDIEMEN
 • Combined Shape Aantal uren per week16 uur
 • Rectangle Vacaturenummer10AV043139
 • Rectangle OpleidingsniveauMBO
 • Rectangle DienstverbandTijdelijk dienstverband
 • Combined Shape WerktijdenAnders
 • Deze baan is voor minimaal 16 uren per week en werktijden van 07.00 uur 17.30 uur. Indien er meer werk en je wilt meer werken kan je dit aangeven.

  Je bepaalt zelf hoeveel uren je werkt en je ontvangt wekelijks jouw loon. Het bruto uurloon is 9,44 euro en jij krijgt reiskostenvergoeding.

  Deze vergoeding ontvang je als je meer dan 10 km reist voor het werk en het bedrag is maximaal 7,60 per dag. De hoofdlocatie is in Diemen en is goed bereikbaar met openbaar vervoer, of kom met de auto en je kan gratis parkeren.

  Beweging, lekker buiten zijn en bijverdienen zijn jouw belangrijkste redenen om te werken als postbezorger. De ochtend starten met een kop koffie op de locatie in Diemen.

  Samen met jouw collega’s van die dag ga je de bus inpakken, sorteren en klaar om gezamenlijk naar jullie postcodegebied te vertrekken.

  Gedurende de dag is het jouw verantwoordelijkheid om de poststukken op de juiste adressen af te leveren. De straten van Amsterdam zorgen iedere dag weer voor uniek sociaal contact.

  Wij vragen

  Tijdens jouw werkuren in beweging zijn en in de buitenlucht lopen is iets wat jou aanspreekt. Lekker actief bezig zijn is voor jou dus geen probleem.

  Het kan zijn dat jij ook eens de bus moet besturen dus in het bezit van een rijbewijs is een voordeel. Maar heb je deze niet, dan willen we ook graag dat je bij Sandd komt werken.

  Waar ga je werken?

  Sandd werd als werkgever in 2016 beoordeeld met een 7.65 als rapportcijfer in medewerkerstevredenheid. Onder gepensioneerden lag dit cijfer zelfs boven een 8.

  Jij gaat werken bij een werkgever die de bezorgerstevredenheid hoog in het vaandel heeft en je werkt met collega’s die blij zijn met hun baan.

  92% van de vaste medewerkers zou zelfs hun baan aanraden, van een goede werksfeer ben je dus verzekerd.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier