Stage Operations Landen-Hannuit
PLOPSA INDOOR COEVORDEN
Niet bekend
20 uur geleden

Beschrijving

Plopsa, de themaparkendivisie binnen Studio 100, baat momenteel 7 parken uit. Het gros van de activiteiten is gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne en Plopsa Coo , het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de gethematiseerde waterpretparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannut .

Naast de pret- en waterparken beheert Plopsa ook de externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shop en het Proximus Theater in De Panne.

Met opening van het Plopsa Hotel in De Panne worden ook de eerste stappen naar verblijfstoerisme gezet.

Ook internationaal is de Plopsa Group actief. Zo opende het bedrijf in 2010 haar eerste park in Nederland, Plopsa Indoor Coevorden, en werd in Duitsland het themapark Holiday Park overgenomen.

In Polen Majaland Kownaty een succesvolle samenwerking met een Nederlandse investeringsmaatschappij.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Het attractieaanbod in de bestaande pretparken zal de volgende jaren verder aangevuld worden met diverse nieuwigheden én ook het aantal locaties waar Plopsa actief is zal uitbreiden.

Een greep uit de aankomende projecten : het gloednieuwe themapark Plopsa Station Antwerp in station Antwerpen-Centraal, een overdekt themagedeelte rond Bumba in Plopsaland De Panne, een vakantiedomein op de site in De Panne, een derde Plopsaqua-waterpark, een overdekt Majaland-pretpark in de Poolse hoofdstad Warsaw en zoveel meer.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving.

Ze ontvangen meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.

Binnen het team Operations zijn we op zoek naar enthousiaste stagiairs.

Takenpakket

Kassa (tijdens de opening van het park) : neem contact op met bezoekers, verzorgd de ontvangst de bezoekers, bezoekerstevredenheidsonderzoeken, beheer van interne en externe documenten over kassa's en voorraad, beheer en ontvangst van groepen en abonnees, diverse dagelijkse enquêtes.

Sanitaire / kleedkamers (tijdens de opening van het park) : schoonmaken van toiletgebouwen en het bijhouden van de voorraad van producten, schoonmaken

Omgeving (tijdens de opening van het park) : beheer van het afval van het park, schoonmaken

Kantoren - Verzending (vanaf februari) : administratieve voorbereiding van het park, verificatie en aanpassing van de documenten die nodig zijn voor het dagelijks operationeel beheer, voorbereiding van dagelijkse werkplekken, verificatie van communicatiepunten (telefoons en talkies)

Profiel

Wens je veel bij te leren van verschillende taken? Dan kan je kennis maken met alle operationele taken die zich afspelen binnen het Plopsa-Park, elke dag opnieuw een grote uitdaging binnen het team Operations.

Voor de bediening van attracties en taken aan kassa-controle-onthaal heb je een vlotte kennis van het Nederlands en het Frans nodig.

Voor alle functies is een flexibele ingesteldheid belangrijk en een positieve uitstraling van jou naar onze bezoekers!

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals.

Je krijgt een Teamkaart waarmee je vrije toegang hebt tot alle Plopsa-parken inclusief Plopsaqua De Panne. Bovendien krijg je 50% korting op eten en drinken in verschillende horecapunten in de Plopsa-parken.

28.12.2020

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier