Onderwijskundige voor de faculteit Management & Bedrijf 
Hogeschool Leiden
Leiden, Netherlands
1 dag geleden

De opleidingen zijn ondergebracht in vijf Faculteiten.

Faculteit Management & Bedrijf

De faculteit Management & Bedrijf (M&B) kent de voltijdse opleidingen Human Resource Management, Commerciële Economie, Communicatie, HBO-

Rechten, Sociaal Juridische Dienstverlening en de duale opleiding Management in de Zorg. De faculteit heeft ongeveer 3200 studenten en een personeelsformatie van 200 medewerkers.

Missie Facilitair Bedrijf

Binnen de faculteit werken we aan onze toekomstbestendige onderwijspraktijk (TOP). We willen het best mogelijke onderwijs realiseren om professionals van de toekomst op te leiden en maken daarbij gebruik van blended learning en nieuwe leeren samenwerkingsvormen.

We streven naar onderwijs dat prikkelt, uitdaagt en meer oplevert dan mooie cijfers.

De functie

Wij zoeken een breed georiënteerde en gedreven senior onderwijskundige, die zowel docenten(-teams) als management ondersteunt en daartussen ook een verbindende factor is.

Je hebt ruime ervaring in het hbo. Jij weet in jouw advisering steeds onze eigen onderwijspraktijk en de studenten en docenten die daar vorm aan geven voor ogen te houden en zorgt dat onze toekomstbestendige onderwijspraktijk (TOP) evidence based is.

Je weet docenten en managers te inspireren en te motiveren en biedt aan hen praktische handvatten waar zij mee aan de slag kunnen.

Plannen, organiseren en voortgangsbewaking zijn bij jou sterk ontwikkelde competenties en je toont daadkracht. Je mondelinge en vooral ook schriftelijke communicatie is uitstekend.

Je bent zeer goed in staat om zelfstandig en resultaatgericht te werken, maar verliest de relatie niet uit het oog. Je hebt plezier in het geven van trainingen, presentaties en workshops.

Je bent in staat je kwetsbaar op te stellen en te laten zien hoe ook jij blijft leren en werkt aan je persoonlijke en professionele effectiviteit.

Arbeidsvoorwaarden

De cao-hbo is van toepassing. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Het salaris is afhankelijk van ervaring minimaal € 4326,54 en maximaal € 5564,23 (schaal 12) bruto per maand op basis van een volledig dienstverband.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier