Vacature Brand Manager Ophthalmology
Novartis
Amsterdam, Netherlands
1 dag geleden

Job Description

750 miljoen. Dat is hoeveel levens wereldwijd door onze producten geraakt worden. En daar zijn we trots op. In deze wereld van technologische transformatie moeten we onszelf ook afvragen : hoe blijven we het leven van nog meer mensen verbeteren en verlengen?

Binnen onze Ophthalmology Franchise hebben we een prachtig portfolio om samen met stakeholders uit de oogheelkunde het leven van patiënten met oogaandoeningen te verbeteren.

We prijzen ons gelukkig dat we de komende jaren nog een aantal innovaties naar patiënten te mogen brengen. Om dit te bereiken zijn wij binnen het Ophthalmology team op zoek naar een ambitieuze Brand Manager.

In deze functie stuur je het marketingteam aan. We zijn op zoek naar iemand met een uitgebreide strategische en managerial achtergrond die in staat is zijn of haar team tot grote hoogte te laten stijgen.

Doel van de functie

Binnen deze functie ligt de focus op het ontwikkelen, implementeren en dragen van de verantwoordelijkheid over de strategie en de bijbehorende product plannen, zodat deze optimaal rendement, marktaandeel en omzetgroei voor zowel de korte als de lange termijn garanderen.

Je bent in de lead om het strategische plan naar een lokaal, tactisch plan te vertalen.

Daarnaast is de Brand Manager verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van het cross-functionele team. Dit team bestaat uit 1 Product Manager en 2 Brand Managers.

Minimum requirements

 • Een MSc diploma met een biomedische, marketing, of bedrijfskundige achtergrond
 • Ten minste vijf jaar ervaring in een strategische leidinggevende rol
 • Kennis van het Nederlandse zorgstelsel en de dure medicijnenmarkt
 • Excellente communicatieve eigenschappen in het Nederlands en Engels
 • Oogheelkundige kennis is een zeer sterke pré
 • Ervaring hebben met een ( block buster) product launch
 • Wij bieden

 • De mogelijkheid om binnen een multidisciplinair team op hoog niveau samen te werken aan uitdagende projecten en een Novartis priority launch in 2020
 • Een breed pallet aan mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een dynamische internationale werkomgeving
 • Een marktconform salaris
 • Een interessante bonusregeling
 • Waarom Novartis?

  750 miljoen. Dat is hoeveel levens wereldwijd door onze producten geraakt worden. En daar zijn we trots op. In deze wereld van technologische transformatie moeten we onszelf ook afvragen : hoe blijven we het leven van nog meer mensen verbeteren en verlengen?

  Wij geloven dat het antwoord ligt in het samenbrengen van nieuwsgierige, moedige en samenwerkende mensen in een inspirerende omgeving.

  Waar je kansen krijgt om de kracht van digitaal en data te ontdekken. Waar je in staat wordt gesteld om falen te riskeren door het nemen van slimme risico’s, en waar je wordt omgeven door mensen die jouw vastberadenheid delen om de meest moeilijke medische problemen op te lossen.

  We are Novartis. Join us and help us reimagine medicine.

  Interesse? Solliciteer dan via deze pagina

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier