Back-end developer Ticketing
Eijsink
Hengelo
3 dagen geleden

Hoe het bij ons gaat?

Je bent een echte sprinter. En dan doelen we niet op hardlopers (of treinen), maar op jouw ervaring met agile werken en scrummen.

Je werkt mee aan het onderhouden en het uitbreiden van ons eigen booq Ticketing platform, in een enthousiast multidisciplinair team.

Ondertussen houd je met plezier de ontwikkelingen in je vakgebied bij, zodat je je PHP-skills, de nieuwste technieken en development tools naar eigen inzicht in kunt zetten binnen onze omgeving.

En die eigen inbreng moedigen we aan. Onze gebruikers staan altijd tenslotte centraal, en jij gaat er voor zorgen dat ze nóg meer tevreden worden met hun website of webshop!

Waarom we jou zo gaaf vinden?

Je hebt kennis van Symfony 3+ framework, Doctrine, NodeJS, MySQL én Linux. En GIT-repositories, command line, LAMP management skills voor jou allemaal bekend en onder controle.

Je hebt ervaring met code reviewing en het werken met API’s van derden. Code op de juiste wijze documenteren vind je trouwens heel normaal, en daar maak je je collega’s heel gelukkig mee.

Cloud computing is geen probleem en zowel je Nederlands als Engels zijn prima. Bovendien zorgen je zelfstandigheid en nieuwsgierigheid ervoor dat je affiniteit met de leisurebranche, Unix en front-end development óók regelmatig nieuwe kennis en vaardigheden voorbrengt.

Waarom je voor ons kiest?

Omdat je een goed salaris krijgt, want dat ben je waard. Mét daarbij een rits mooie secundaire arbeidsvoorwaarden : dagelijks een verse lunch van de zaak, extra vakantiedagen (als je maar terugkomt), opleidingsmogelijkheden, een actieve personeelsvereniging en regelmatig leuke uitjes zoals een theaterbezoek.

Verder vind je hier geen strenge hiërarchie, maar juist de sfeer van een familiebedrijf. Op vrijdag dus gewoon met z’n allen een biertje doen. Gezellig.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier