Commercieel binnendienst medewerker
Abird
Sittard, Nusterweg 64A–Geb. AX
7 uur geleden

Boels pitstop

Kom jij ons Boels Unitverhuur filiaal in Sittard op scherp zetten? De afdeling Unitverhuur is binnen Boels gespecialiseerd in het leveren van maatwerk oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland.

Wij werken met opdrachtgevers uit onder andere de bouw & Installatie, Industrie, events, onderwijs en de zorg. Middels onze modulaire units is geen enkel huisvestingsvraagstuk te moeilijk en kunnen wij elke opdrachtgever voorzien van een passende tijdelijke oplossing.

Belangrijke speerpunten voor Boels Unitverhuur zijn snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk. Hierdoor voorzien wij onze klanten binnen no time’ van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten en sanitaire ruimten inclusief het benodigde inventaris.

Geen dag is hetzelfde als commercieel medewerker binnendienst in Sittard. In deze rol heb jij veel contact met klanten, jouw collega accountmanagers en collega’s op onze depots.

Samen met één van de accountmanagers ben jij verantwoordelijk voor jouw rayon binnen de Benelux. In de ochtend ga jij na welke klantvragen er per email zijn binnengekomen, op basis van deze vragen ga jij de benodigde informatie opvragen zodat jij een kloppende offerte voor de klant kan opstellen.

Bij eventuele onduidelijkheden neem jij telefonisch contact op met de klant voor verheldering en met als doel een sluitende aanbieding te maken.

Indien nodig laat jij een tekening maken door jouw collega en als de offerte compleet is verstuur jij deze naar de klant.

Natuurlijk ben jij ook verantwoordelijk voor de opvolging en neem jij opnieuw contact op met de klant om eventuele vragen of onduidelijkheden weg te nemen.

Het oranje team

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur.

Samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt als montagemedewerker te werken in Sittard een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines.

Denk hierbij aan transport, technische dienst, planning en terreinmedewerkers. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!

Kom bij de Boels-familie

Stressbestendig en commercieel ingesteld : jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als commercieel medewerker binnendienst de beste te worden, heb je :

 • Mbo werk- en / of denkniveau;
 • 1 - 3 jaar relevante ervaring binnen een soortgelijke functie;
 • Ervaring met MS Office;
 • Communicatieve vaardigheden en is administratie geen probleem voor jou;
 • Een hands- on mentaliteit.
 • Je krijgt een heleBoels

  Als je bij ons komt werken als commercieel medewerker binnendienst, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels :

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om erkende opleidingen te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier