Tweedegraads docent natuurkunde voor de verschillende lesniveaus! - Utrecht
VO - Utrecht
Utrecht, NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Als tweedegraads docent natuurkunde werk jij hier met de leerlingen van de verschillende lesniveaus. Ook krijg je met zowel de onder- als bovenbouwklassen te maken.

Binnen jouw lessen ligt de nadruk op de technische kant van het vak natuurkunde. Omdat je met verschillende leeftijden en leerwegen werkt, heb je een zeer afwisselende functie! Verder vind je het fijn om echt een vinger in de pap te hebben wat betreft de invulling van de lessen en denk je dan ook graag mee over hoe het onderwijs steeds beter kan! Je bent hier vanaf het nieuwe schooljaar voor 0,5 fte welkom!

Functie-eisen :

  • Je bent tweedegraads bevoegd voor natuurkunde;
  • je bent voor 0,5 fte beschikbaar;
  • je hebt ervaring met de technische kan van natuurkunde;
  • je hebt ervaring met het ontwikkelen van lesmateriaal;
  • je vindt het leuk om actief mee te denken over de invulling van de lessen.
  • Bedrijfsomschrijving :

    Dit ruime gebouw is gevestigd op een centrale plek in Utrecht en biedt onderwijs op vmbo-, havo- en vwo-niveau. De school biedt echt een weerspiegeling van de samenleving en kenmerkt zich door modern en eigentijds onderwijs.

    Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne lesmethodes en materialen, lessen in de vorm van projecten en met én van elkaar leren door te doen.

    Theorie en praktijk gaan hier dan ook echt hand in hand samen. Iedere leerling krijgt hier dan ook écht de ruimte om zijn of haar eigen leerroute te bepalen.

    deze vacature melden
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
    Doorgaan
    Aanvraagformulier