Servicemonteur WT Installatie techniek, Rotterdam
ENGIE Services US
Rotterdam , South Holland, Netherlands
6 uur geleden

Binnen ENGIE Service West BV voor de provincie Zuid-Holland, standplaats Rotterdam zoeken wij voor onze service afdeling gedreven medewerkers die het heerlijk vinden om zelfstandig op diverse locaties service en onderhoud te plegen aan de gebouw-gebonden installaties die onder onze beheercontracten vallenIn de Regio Rotterdam betekent dit dat je onderdeel ben van een team van servicetechnici die samenwerken om de klanten op een actieve manier te ondersteunen.

Functie De klanten zitten de gehele regio en via onze coördinatie afdeling krijg je de locatie lijst waar het onderhoud gepland staat.

Als Servicemonteur krijg je de via PLANON de onderhoudstaken voor die dag en de regio. Door jouw inzet kan de klant veilig en zonder problemen gebruik maken van zijn installaties.

Binnen het werk vallen vele W klussen, denk aan klimaatkasten, filters, stookinstallaties etc. Binnen het team werk je regelmatig met de collega’s samen en zien wij graag dat je meedenkt over de techniek en het proces.

Naast onderhoud is ben jij de persoon die de bedrijfszekerheid van de installatie in stand houdt en rapporteert oor een duidelijke rapportage voor in- en extern gebruik.

Ben jij een techneut die wil sleutelen maar ook aandacht heeft voor het groter geheel, kan jij service gericht werken en ben je technisch en communicatief sterk dan is er hier een mooie uitdaging.

Opleidings- en ervaringseisen

 • MBO-niveau 3
 • VCA VOL
 • Aanvullende vakgerichte cursussen en / of trainingen in het vakgebied
 • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen het vakgebied
 • Wat zijn de mogelijkheden Na het inwerktraject waarbij je kennis maakt met je collega’s en klanten ga je zelfstandig het veld in, je kan altijd terugvallen op de kennis en kunde van je collega’s maar wij willen graag dat jij jezelf ontwikkelt.

  Wij gaan graag het gesprek aan over trainingen en opleidingen en welke vervolg stappen binnen het pad vallen. Denk jij te passen binnen deze organisatie, heb jij de drive om jezelf te ontwikkelen! dan maak ik graag een afspraak met je.

  Voor meer informatie kan je bellen met Erwin Beaufort, corporate recruiter, op 06-831 275 13 of mail naar erwin.beaufort engie.comMonteurs

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier