Rangeerder / terminal medewerker Gorinchem
Logistic Force
Gorinchem, NL
7 dagen geleden

Locatie : Gorinchem / Opleidingsniveau : mbo / Type : Fulltimer

Logistic Force? Heb ik die naam niet eerder voorbij horen komen? Dat klopt! Logistic Force is inmiddels al 10 jaar actief in de branche maar nog nooit zo dicht bij u in de buurt.

Dankzij de groei die wij maken, komen wij nu ook naar Gorinchem toe! En daar hebben we medewerkers voor nodig die samen met ons en met net zoveel passie en enthousiasme aan de slag willen!

Daarom zijn wij per direct op zoek naar een rangeerder / terminal medewerker in de omgeving van Gorinchem.

Wat ga je doen?

Lekker in de gezonde buitenlucht werken en aan de slag met een terminaltrekker. Als rangeerder ga jij er namelijk voor zorgen dat het transport van de zeecontainers op de juiste manier zijn weg vind binnen de terminal.

Daarnaast verplaats of stapel jij indien nodig de zeecontainers middels het gebruik van een heftruck of reachstacker. Tot slot zorg jij ervoor dat alles op rolletjes verloopt en pak jij andere relevante (loods)werkzaamheden op.

Wat is echt belangrijk?

Passie voor je vak gecombineerd met verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling. Je werktijden zijn namelijk in een ploegendienst variërend tussen 5.

00-23.00 uur en 1x per 3 weken op zaterdag.

Daarnaast is het fijn als je graag in een team werkt, tegen wat stress en hectiek kan en enige ervaring hebt opgedaan als rangeerder of werken met een reachstacker.

In het bezit van een heftruckcertificaat is gewenst. Mocht je tot slot in bezit zijn van een C / E rijbewijs dan is dat mooi meegenomen, maar geen must.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een keurig salaris volgens de cao met prima aanvullende voorwaarden
 • Een verantwoordelijke baan waar jou inzet word gewaardeerd
 • Werkweek van 40 uur
 • Gratis nascholing code 95 / bijscholing via onze Logistic Force Academy
 • Bij goed functioneren kom je in aanmerking voor een vast dienstverband!
 • Hoe wij jou terugbetalen?

  Op 1.001 manieren. Maar misschien nog wel belangrijker zijn de 'extraatjes'. Zoals oprechte waardering en persoonlijke aandacht.

  Bovendien denken we niet alleen mee over jouw toekomst, maar investeren we er ook in. Denk hierbij aan de code 95 nascholing of andere opleidingen binnen onze Academy.

  Wij helpen je dus letterlijk op weg! Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force medewerker gaat bij de opdrachtgever in dienst.

  Een win-win voor iedereen. En een win-win waar we trots op zijn!

  Wij werken met veel plezier bij Logistic force

  Word jij onze nieuwe collega?

  Solliciteer direct!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier