Klantenservice medewerker
Mobiel.nl
Leidschendam, NL
5 dagen geleden

Dit zijn wij

Duidelijkheid creëren in de ingewikkelde telecomwereld, dat is waar we vanaf dag 1 in uitblinken. We zijn groot geworden onder de naam Studentmobiel, maar inmiddels kent heel Nederland ons als Mobiel.

nl : dé plek waar je op een slimme manier zelf je keuze kunt maken voor een spiksplinternieuwe telefoon, een abonnement met smartphone of sim-only abonnement.

Ook je ideale pakket voor internet, tv en bellen voor thuis stel je bij ons eenvoudig samen. We kennen ons vak als geen ander.

Toch staat onze ontwikkeling nooit stil. En die van onze 130 collega’s dus ook niet. Ons team van ijverige studenten, pientere net afgestudeerden en echte specialisten leert dagelijks van elkaar.

Dat gaat uiteraard hand in hand met gezelligheid. Vier jij ons volgende succes met ons mee?

Dit ga je doen

Op onze klantenservice (niet te verwarren met een callcenter) werk je samen met andere jonge, ambitieuze en deskundige collega’s aan één doel : uitstekende service verlenen aan iedere klant.

Klanten weten ons telefonisch te vinden, maar ook per e-mail, WhatsApp of chat. Jij gaat op alle kanalen aan de slag, maar geen zorgen : niet tegelijkertijd.

Daardoor blijft je werkdag lekker afwisselend.

Jouw gespreksvaardigheden zijn onovertroffen, je behandelt iedere klant zoals je je moeder behandelt en je maakt waar wat je belooft.

Je stuurt de klant niet met een kluitje het riet in maar lost het probleem zelf op, ook als het gesprek daardoor wat langer duurt.

Na ons inwerktraject van twee weken ben je klaargestoomd om zelfstandig aan de slag te gaan. Weet je toch iets niet? Je hoeft maar even vragend te kijken of een collega komt je al helpen.

Vragen zijn er immers om beantwoord te worden, ook die van collega’s.

Janne vertelt

Het klantenserviceteam zit vol met gezellige mensen die bereid zijn met je mee te denken. De communicatie tussen collega's is heel goed, waardoor je echt het gevoel hebt dat je één groep bent.

Ons doel is om mensen te helpen, en dat geeft je een goed gevoel. Sommige problemen zijn puzzels die je moet oplossen, maar dan heb je daarna ook echt iets bereikt.

Zelfs als mensen verkeerd bellen kun je ze helpen met het juiste nummer. We smeren klanten geen dingen aan. Daarom werken we ook niet met harde targets.

Je hebt dus de rust om met iedere klant de goede opties te bespreken, zodat ze een abonnement krijgen wat bij ze past.

Nieuwsgierig geworden? Onze collega’s Robin en Emiliano vertellen je graag nog meer over het reilen en zeilen op de klantenservice van Mobiel.nl.

Dit ben jij

 • Je hebt de klant op een voetstuk staan én hebt affiniteit met mobiele telefonie
 • De Nederlandse taal kent voor jou, zowel schriftelijk als mondeling, geen geheimen
 • Jouw hoofd blijft altijd koel, ook als het druk is
 • Je volgt een opleiding op minimaal mbo 4 niveau of hebt deze al afgerond
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar. Je gaat aan de slag op basis van een nulurencontract. Ben je 32 uur per week of fulltime beschikbaar?
 • Dan kunnen we je ook een contract met vaste uren aanbieden

 • Je bent doordeweeks zowel overdag als s avonds beschikbaar. Ook vind je het geen probleem om klanten in het weekend te woord te staan
 • Voor een goede start vinden we het belangrijk dat je de eerste 2 weken minimaal 3 werkdagen per week beschikbaar bent voor het inwerktraject
 • Wie slim kiest, kiest...

 • Een leuke baan in een e-commerce organisatie, met doorgroeimogelijkheden binnen en buiten het klantenserviceteam
 • Ben je 21 jaar of ouder, dan start je op een uurloon van €11,02. Je uurloon ontwikkelt zich met je mee
 • Alle ruimte voor eigen initiatief. We helpen je graag om het beste in jezelf naar boven te halen en je -binnen én buiten je vakgebied-professioneel te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het organiseren van Mobiel.nl Masterclasses
 • Een jonge (gemiddelde leeftijd 28 jaar) en talentvolle club collega's. We houden van hard werken maar ook van met elkaar proosten op het weekend.
 • Dat doen we dan ook elke week

 • Ook buiten het werk doen we af en toe leuke dingen met elkaar. We organiseren bijvoorbeeld onze eigen voetbal-, tour-de-poule- en chocoladetaartcompetities en zijn fanatiek genoeg om mee te doen aan de Leiden Marathon
 • Een aantrekkelijke bonusregeling, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en korting op al onze toestellen en accessoires
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch, met luxe broodjes van Jan op vrijdag. Heb je avonddienst? Dan verzorgen wij jouw avondeten
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier