Coördinator Zorg kleinschalig Wonen
de Zorgboog
Lieshout
2 dagen geleden

In het dorpse Lieshout, ligt vrijwel in het centrum onze locatie Franciscushof. Hier bieden we zorg aan onder meer mensen met dementie, hiervoor zijn hier onder meer verschillende kleinschalige woningen, ieder met 7 cliënten.

Voor 1 van deze woningen zijn we op zoek naar een collega

Coördinator Zorg

tenminste 24 uur per week, 28 of 32 uur is in overleg ook mogelijk

Als Coördinator Zorg heb je een zorg-coördinerende rol voor een aantal cliënten. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg, het regelen van opnames, het voeren van familiegesprekken en het deelnemen aan multidisciplinair overleg, het aansturen van de zorg en het maken van looproutes.

Je bewaakt en bevordert hierin de kwaliteit en de continuïteit van het totale zorgverleningsproces. Verder bied je verzorging en begeleiding aan cliënten volgens het opgestelde zorgleefplan waarin welzijn, wonen en zorg altijd in balans centraal staan.

Zelfstandig met verbindende talenten

Ben je zelfstandig met verbindende talenten voor wie het coördineren op het lijf is geschreven dan komen wij graag met jou in contact.

Voor deze functie beschik je over een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige en heb je affiniteit met mensen met dementie.

Andere persoonlijke kenmerken zijn sensitief, integer, warm en sociaal. Je werkt vanuit een belevings- en vraaggerichte manier.

Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden is gebaseerd op de functie van Coördinator Zorg, de functie is ingeschaald in FWG 40 of FWG 45 afhankelijk van je diploma conform de cao VVT.

Vanzelfsprekend krijg een contract voor onbepaalde tijd, daarnaast bieden we je een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan, bouw je pensioen op via het PFZW en kun je vanuit het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden b.

v. extra vakantiedagen of een fiets kopen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier