Grondwerker
DUS
Schoonhoven, Zuid-Holland, Nederland
5 dagen geleden

Jij ziet het als een uitdaging om in de GWW (riool, bestratingen en wegenbouw) te werken. Kan jij verschillende werkzaamheden uitvoeren met de hand of met een machine?

Dan heb ik jou per direct nodig.

Het bedrijf!

DUS. Met vele jaren ervaring ( Bouw, Groen, Infra & Techniek ) en veel contacten in de uitzendbranche willen wij ons onderscheiden, door mensen te selecteren op aantoonbaar vakmanschap.

Op het gebied van bemiddeling tussen ZZP’ers, uitzenden en detacheren maar ook voor werving & selectie zit je bij ons aan het goede adres.

Over de functie

Als grondwerker ben je bezig met eenvoudige graaf- en grondwerkzaamheden in de bouw / infra. Je bent een harde werker met de juiste mentaliteit.

Jouw werkzaamheden bestaan uit helpen bij het aanleggen van glasvezelnetwerken, sleuven, rioolbuizen en huisaansluitingen.

Daarnaast moet je ook handmatig putten en sleuven dichten. Je legt duikers aan, plaatst straatkolken en zet damwanden. Ben je enthousiast?

Over jou

Ben jij bekend in de GWW / Infra en heb je op verschillende projecten gewerkt. Dit kan particulier zijn, maar ook grote bedrijfsopdrachten.

 • Je hebt de juiste mentaliteit en bent bereid een stapje harder te lopen.
 • Je houdt van de buitenlucht en afwisselend werk
 • Je bent in bezit van rijbewijs B VCA is een pre
 • Aanbod

  Naast het werken in een leuk team en het hebben van afwisselende dagen bieden we je nog meer aan :

 • Fulltimebaan
 • Marktconform salaris
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier