Schoonmaakmedewerker M-V avonduren
Compass Group PLC
Rotterdam, NL
6 dagen geleden

Omschrijving

Voor onze Eurest locatie in Rotterdam zoeken wij een :

 • Schoonmaakmedewerker M / V voor minimaal 12,5 uur per week
 • De werkdagen zijn van maandag t / m vrijdag in de avonduren tussen 17 : 30 en 20 : 00 uur.

  Wat ga je doen?

  Je voert in een team verschillende schoonmaak werkzaamheden uit zoals stoffen, moppen, stofzuigen, schoonmaken van sanitair, ramen (binnenkant) etc.

  Je werkt onder leiding van een meewerkend voorman / -vrouw die je alle kneepjes van het vak bijbrengt. Jullie werken aan de hand van een programma waarin staat beschreven wat je moet doen, hoe en wanneer.

  Natuurlijk heb je ook veel contact met je directe collega’s in het schoonmaak team. Als je in dienst komt, krijg je een opleiding waarbij je alles leert over de diverse materialen en technieken en hoe je die het beste kunt gebruiken.

  Wie ben jij?

 • Het zou mooi zijn als je in het bezit bent van het Basisdiploma Schoonmaken (SVS) diploma en anders kun je deze op onze kosten (gratis) gaan halen;
 • Je werkt hard en komt afspraken na;
 • Een aantal jaar ervaring in een gelijkwaardige functie is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.
 • Dit bieden we jou

  Naast een super afwisselende baan waar jij je geen moment verveelt en geen dag hetzelfde is, bieden wij jou goede primaire-

  en secundaire arbeidsvoorwaarden gebaseerd op CAO Schoonmaaken Glazenwassersbedrijf. Behalve een goed salaris bieden we op fulltime basis onder meer de volgende aanvullende arbeidsvoorwaarden :

 • 26 vakantiedagen, eindejaarsuitkering, reiskostenregeling
 • Daarnaast kun je je aansluiten bij een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Persoonlijke groei moedigen wij aan. Daarom bieden wij diverse trainings- en opleidingsmogelijkheden
 • Workplace wellbeing

  Dat is ons doel.Onze teams van facilitaire medewerkers worden continu gestimuleerd om optimaal in teamverband te presteren.

  Er worden kansen gecreëerd om talenten van medewerkers te benutten en medewerkers de ruimte te bieden zichzelf te ontplooien.

  Best practices worden gedeeld, waardoor samenwerking wordt gestimuleerd.

  Live our promise

  Eurest Services behoort tot de grootste facilitaire dienstverleners in de wereld en groeit hard. Op bijna 300 locaties in heel Nederland met ruim 1100 medewerkers doen wij wat wij beloven.

  Nooit minder, altijd meer

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier