Medewerker melkveehouderij
AB Midden Nederland
Bunschoten Spakenburg, NL
6 uur geleden

Functiebeschrijving

Voor een melkveehouderij met circa 80 koeien in regio Bunschoten-Spakenburg zoeken wij een allround medewerker veehouderij voor één dag in de week.

Je voert alle voorkomende werkzaamheden uit bij de melkveehouderij. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het voeren van vee, het halen van voer met een trekker, verzorgen, nakijken van (jong)vee en zonodig toedienen van medicatie.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we kandidaten die :

 • Het vak allround medewerker melkveehouderij eigen willen maken (ervaring is pré)
 • Interesse hebben in het vak melkveehouderij
 • Verantwoordelijkheidsgevoel hebben en tijdig problemen signaleren bij het (jong)vee
 • Zowel zelfstandig als samen kunnen werken
 • Eén dag in de week beschikbaar zijn
 • Met eigen vervoer op locatie komen
 • Wat wij bieden

  Wij bieden je een leuke functie en werkplek met passende arbeidsvoorwaarden conform de CAO Dierhouderij. In eerste instantie werk je veel samen met de opdrachtgever en wordt je goed begeleid in het (leer)proces.

  Volg jij een relevante BBL- of BOL-opleiding of wil jij graag een dag in de agrarische sector werken? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

  Ben je enthousiast geworden over de vacature en onze organisatie? Solliciteer direct door gebruik te maken van ons korte sollicitatieformulier! Wij zien graag je CV en motivatie tegemoet.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier