Onderhoudsmonteur machines / installaties
Connect
Soesterberg, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Als monteur tuin- enparkmachines bestaan je werkzaamheden uit het onderhouden aan enrepareren van een groot assortiment landbouwmachines.

Je zoektstoringen, stelt diagnoses en repareert de defecte machines. Ditzijn bijv. trekkers, zitmaaiers, bladblazers, veegmachines,kettingzagen etc.

Hierbij heb je te maken met mechanische,elektrische, hydraulische en pneumatische techniek, maar ookaandrijf- en dieseltechniek.

Het onderhouden en oplossen vanstoringen gebeurt door middel van revisie of het vervangen vanonderdelen. Je inventariseert wat er moet gebeuren en bepaalt ofdit eventueel onder garantie valt.

Vervolgens wordt er eenprijsopgaaf voor de klant gemaakt en bij akkoord voer je dereparatie uit. Daarnaast verricht je onderhoudswerkzaamheden aan demachines en verleen je service aan de klant door bijvoorbeeldadvies over het juiste gebruik, voorkomen van defecten en deeventueel uit te voerenreparaties.

Wil jij aan deslag bij een specialist op het gebied van landbouwmechanisatie? Benjij een gedreven vakman? Staan zelfstandigheid, flexibiliteit encollegialiteit bij jou hoog in de vaandel? Lees dan snelverder!

De functie monteurland- en tuinbouwmechanisatie is veelzijdig en uitdagend bij eenonderneming die succesvol is en zijn mensen waardeert.

Je komt tewerken in een goed ingericht werkplaats voorzien van allegereedschappen en hulpmiddelen. Door de constante ontwikkeling vande producten is de functie erg afwisselend en kom je metveelzijdige technieken in aanraking.

Je ontvangt een brutosalaristussen de € 2400,00 en € 3000,00 afhankelijk van leeftijd enervaring, 24 vakantiedagen en een extra vergoeding bijoverwerkuren.

Graag investeren wij in de ontwikkeling van onzemedewerkers en bieden dan ook de mogelijkheid om vakgerichteopleidingen en / of cursussen te volgen.

Na de eerste periode viaConnect heeft de opdrachtgever de intentie om een rechtstreeksdienstverband aan te bieden. Herken je jezelf in het bovenstaandeen ben je enthousiast of wil je meer weten over de functie, neemdan contact met ons op.

Graag ontvangen wij jouw recenteCV.

Profiel

De monteur tuin-en parkmachines heeft werkervaring of veel affiniteit met motoren,aandrijftechniek, hydrauliek en elektronica.

Bij voorkeur een MBOwerk- en denkniveau en eventueel een opleiding in de richtingmobiele werktuigen, landbouwmechanisatie, werktuigbouwkunde of eenandere relevante technische opleiding.

Daarnaast heb je als monteurtuin- en parkmachines ervaring met storing zoeken en diagnosestellen. Mocht je al eerder gewerkt hebben met landbouwmachines,dan heb je een duidelijke pré.

Verder kun je omgaan met de computeraangaande de onderdelenregistratie en rapportages. Je kunt goedwerken in een team en bent prettig in de omgang, je bent proactiefen klantgericht.

Als je ook nog je rijbewijs B / E hebt en woonachtigbent in de regio Utrecht, dan voldoe je volledig aan het profiel.Dit is echter geen harde eis.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier