Timmerman
Vakmasters
Vlissingen, NL
12 dagen geleden

Weet jij van een paar stukken hout een waar kunstwerk te maken? Dan ben jij de geboren timmerman die ik zoek! Of je nu een prachtig ontwerp van een architect maakt, of een houten skelet van een bouwtekening, niets is jou te gek.

Jij maakt van elke plank een mooi kleurrijk design.

Wat ga je doen?

Wanneer je aankomt op de bouwplaats zal de uitvoerder jou de bouwtekening voorleggen en je laten zien wat de planning is.

De ene keer maak je de bekistingen voor de fundering, de andere keer mag je de kozijnen stellen. Vind jij het toch het leukst om bijvoorbeeld het timmerwerk van de fundering te maken?

Geen probleem. Ik kijk altijd met je mee om jou op de beste plek te zetten. Jouw werk als timmerman is heel veelzijdig, dus nooit saai! Aan de hand van jouw ervaring kijk ik of je zelfstandig aan de slag gaat, of dat je samen met een ervaren timmerman te werk gaat.

Dit bied ik jou :

Naast een leuke werkplek krijg je ook een goed salaris. Afhankelijk van jouw leeftijd, diploma en ervaring kan je een bruto salaris verwachten van €2300,-

tot €2625,- per vier weken. Ook kan ik jou diverse opleidingsmogelijkheden bieden.

Ben je helemaal enthousiast geraakt. Dan zie ik jouw gegevens graag tegemoet. Je kan mij mailen ter attentie van Jessica Kaper op recruiter vakmasters.

nl of bellen op 0164 21 25 58.

Wat vraag ik van jou?

 • Een rijbewijs is handig, helemaal top als je ook een eigen auto hebt
 • Je bent in het bezit van een VCA, en anders ben je bereid deze te halen
 • Je bent een harde werker
 • Ervaring is leuk, maar als je nog geen ervaring hebt is dat geen probleem
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier