Makelaar K-RMT/RMT.
Centerpoint
Rotterdam, NL
1 dag geleden
source : Bouwvacatures

Je gaat te werk als zowel verkoopmakelaar als aankoopmakelaar dus voor beide partijen ben je een persoonlijk adviseur. Hierbij begeleid je woningbezichtigingen voor de betreffende opdrachtgever.

Daarnaast signaleer en volg je nieuwe ontwikkelingen binnen de woningmarkt om zo tot de beste deal te komen voor de opdrachtgever.

Mogelijk ook inzetbaar als verhuur makelaar.

Functieeisen

Je hebt tenminste een afgeronde K-RMT opleiding en beschikt over minimaal 5 jaar relevante ervaring. Daarnaast is een goede kennis van de markt belangrijk.

Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent flexibel. Je beschikt voor goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk.

Opleidingsniveau : MBO

Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een full service makelaarskantoor waar voor elke woonvraag een antwoord is. Ze hebben vestigingen vooral in de omgeving randstad en West-Brabant met de ambitie landelijke dekking.

Het is een vrij platte organisatie met korte lijnen. Ze werken op basis van no cure no pay basis en ondanks de crisis periode altijd blijven groeien.

Arbeidsvoorwaarden

Er wordt een passend salaris geboden en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ook goed.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier