Junior Financial Controller
EIFFEL
Arnhem
3 dagen geleden

DAAROM WIL JIJ ALS JUNIOR CONTROLLER TRAINEE - FINANCIÈLE INSTELLINGEN BIJ EIFFEL WERKEN

 • Als Jurist Junior Controller Trainee- Financiële Instellingen neem je deel aan het accelerator program; een 2 jarig traineeship waarin leren, ontdekken en groeien centraal staat;
 • Je gaat ervaring opdoen bij organisaties binnen de profit sector, waarbij je bezig met met onder andere financiële administraties en rapportages.
 • Een mooi startsalaris van €2800 bruto per maand en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket.
 • DIT GA JE DOEN

  Hé jij! Ben je klaar voor je eerste of volgende stap? Wij bieden jouw een uitdagende functie waar volop ruimte is voor zelfontwikkeling.

  Dit binnen de Financiële instellingen waar je als Junior Controller Trainee wordt ingezet op diverse opdrachten bij organisaties binnen de profit sector.

  Je bent niet alleen uitvoerend bezig met financiële administraties en rapportages, maar we moedigen je ook aan mee te denken over hoe de operationele processen en financiële informatievoorziening beter kunnen bij onze opdrachtgevers.

  Altijd nét dat stapje verder - voorblijven, niet bijblijven dat is EIFFEL!

  ACCELERATOR PROGRAM

  Als Junior Controller bij EIFFEL neem je deel aan het Accelerator Program : een 2-jarig traineeship waarin leren, ontdekken en groeien centraal staat.

  In 2 jaar tijd leer je 'the way we work', ontdek je jouw talent en werk je aan de skills die jij extra wilt ontwikkelen.

  Onderwerpen zoals projectmatig werken, het ontwikkelen van jouw communicatiestijl en persoonlijk leiderschap gaan ervoor zorgen dat jij straks het verschil gaat maken bij de klant.

  Dit doe je natuurlijk niet alleen. Samen met een groep van 24 andere trainees vormen jullie 2 jaar lang een hechte traineegroep waarmee je niet alleen trainingen volgt, maar ook toffe activiteiten onderneemt.

  Daarnaast word je intensief gecoacht door een lead trainer en je eigen Performance Manager. Naast talentontwikkeling staat ook vitaliteit hoog op de agenda.

  Topsport is voor EIFFEL namelijk een onuitputbare bron van inspiratie. Het zit in onze mindset, in ons bloed. Als trainee ga jij dit ook ervaren.

  Tijdens het Accelerator Program word je continu geïnspireerd en gemotiveerd door topsporters om alles uit jezelf te halen.

  Hoe gaaf is dat! Kortom : het Accelerator Program is dé kickstart van jouw carrière.

  DIT KRIJG JE VAN ONS

  EIFFEL is meer dan alleen een opsomming van arbeidsvoorwaarden. Je blijft namelijk continu in beweging aan de hand van ons Talentenprogramma.

  Waar jij goed in bent, gaan we nog veel beter maken! Wil je alles uit je avontuur halen? Sluit dan aan bij inspirerende seminars, wordt uitgedaagd tijdens een kickboksles en ga eens in gesprek met andere Eiffelaars die jou verder kunnen helpen en uiteraard andersom.

  Een goede beloning op zijn plek is die is als volgt :

 • Bruto maandsalaris van 2.800 euro per maand;
 • Onkostenvergoeding : 60 euro netto per maand;
 • Elektrische leaseauto en OV kaart;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Zakelijke telefoon (ook voor privé gebruik);
 • Groot aanbod aan training & opleidingen;
 • Premievrij pensioen;
 • Collectiviteitskorting.
 • DIT IS JUNIOR BUSINESS CONTROLLER TRAINEE BIJ EIFFEL

  Telkens weer een nieuw project, in een nieuwe omgeving, met nieuwe mensen. Je verstaat je vak en bijt je vast in vraagstukken.

  Hiermee weet je zaken daadwerkelijk voor elkaar te krijgen en blijf je groeien als consultant.

  Je bent nieuwsgierig, hebt zelf reflecterend vermogen en bent (een tikkeltje) eigenzinnig. Hiermee heb je een frisse blik bij alles wat je doet en bouw je actief mee aan de EIFFEL community .

  Want ondernemen doen we samen!

  Voor de functie van Junior Controller breng je daarnaast het volgende mee :

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding richting Finance, Economie;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Heb je al enige Finance-ervaring opgedaan, bijvoorbeeld in een stage? Dat vinden we helemaal top!
 • WERKEN BIJ EIFFEL

  Wij zijn sterk in bedrijfsvoering en maken strategie werkzaam. Wij verbinden de beste juristen, financials & bedrijfskundigen met toonaangevende en impactvolle organisaties.

  Met onze hechte community van expertise en talent geven wij dagelijks invulling aan onze partnerships op het vlak van versterking en verbetering van de bedrijfsvoering.

  Wij hebben de ambitie om de beste community van expertise & talent van Nederland te worden. Een community van hoogopgeleide professionals met een gezamenlijke groeimindset.

  Hierbij werk je als EIFFELaar nooit alleen.

  Bij ons sta jij als talent centraal. Wij hebben een cultuur van volledig jezelf zijn. Wij zijn betrokken en hebben oprechte interesse in mensen, staan open voor feedback en willen dagelijks leren.

  We dagen je uit op verschillende terreinen. Dit doen we door afwisselende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Maar ook door inspirerende collega’s die elkaar uitdagen binnen de verschillende expertise teams, door nieuwe proposities, het organiseren van webinars of het schrijven van artikelen.

  Bij EIFFEL is er altijd ruimte voor ideeën. Binnen EIFFEL, maar met name ook bij klanten. Door met een frisse blik naar een organisatie te kijken, zie je snel kansen en mogelijkheden.

  Lees hier meer over hoe wij dat doen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier