Allround monteur (drink)waterinstallaties
Werk Talent
's-Gravenhage
1 dag geleden

Functie omschrijving

Als monteur of loodgieter drinkwaterinstallaties ga jij elke dag langs bij verschillende gebouwen en woningen. Je ziet dus nog eens wat! Je zorgt er hier voor dat er veilig drinkwater door de leidingen stroomt.

Dagelijks heb je dus verschillende taken die je moet uitvoeren zoals :

 • Het controleren, installeren en vervangen van leidingen
 • Verrichten van temperatuurmetingen, spoelwerkzaamheden en biolerreinigingen
 • Het rapporteren van je bevindingen
 • Erg gevarieerd werk dus! Onze opdrachtgever is op zoek naar een enthousiaste allround monteur / loodgieter die al kennis heeft van drinkwaterinstallaties en ervaring heeft met het monteren en demonteren van sanitaire voorzieningen.

  Op die manier kan je na een korte inwerkperiode meteen zelfstandig aan de slag! Daarnaast ben je ook nog eens een echt sociaal dier en houd je er van om, onder het genot van een kopje koffie, een gezellig praatje te maken met de klant tijdens het wachten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier