Werkvoorbereider realisatie
Enexis
Twente, NL
2 dagen geleden

Werkvoorbereider realisatie

Enexis is op zoek naar een Werkvoorbereider Realisatie.

Lees hieronder de hele vacature

Functie omschrijving

Als werkvoorbereider Realisatie bereid je geplande onderhoudswerkzaamheden voor op het gebied van gas en elektra. Denk hierbij aan vervolgwerk uit storingen, of regulier gepland onderhoud.

Je stemt de voorbereiding proactief af met de planning en uitvoering. Voorbeelden van concrete werkzaamheden zijn :

 • Voorbereiden werkzaamheden van de aan jou toegewezen storingen.
 • Aanvragen van bodeminformatie.
 • Regelen van veiligheidsafzettingen.
 • Bestellen van materialen.
 • Eventueel een stuk engineering in overleg met de uitvoerder : wat hebben we nodig?
 • Het regelen van het grondwerk.
 • Contacten onderhouden met externe partijen zoals gemeentes.
 • Werkplekbezoeken doen.
 • Zoals je leest een leuke- en veelzijdige functie waarin je actief bijdraagt aan de energievoorziening richting onze klanten.

  Je overlegt ook regelmatig met collega-werkvoorbereiders om het werk onderling te verdelen en natuurlijk om ervaringen uit te wisselen.

  Functievereisten

  Je toekomstige leidinggevende Marijn zegt :

  We zoeken iemand die leergierig is en energie krijgt van het iedere dag weer een beetje beter willen doen, die veranderingen niet uit de weg gaat en je collega’s hierin stimuleert en meeneemt.

  Een positief ingesteld persoon die enthousiast is. Het is belangrijk dat je een teamspeler bent en dus goed kan samenwerken met de andere werkvoorbereiders, monteurs, uitvoerders en andere collega’s.

  Natuurlijk moet je ook zelfstandig kunnen werken. Het motto is dat we het met elkaar doen en ook plezier hebben in het werk.

  Je bent van harte welkom in het team als vakvolwassen werkvoorbereider uit het werkveld, maar net zo welkom als ontzettend leergierige junior!’’

  Een technische achtergrond / opleiding is vereist voor een goede invulling en kennis- en ervaring met elektra- en gasnetten is een flinke pre.

  Aanbod

  Ben je al enthousiast geworden? Als prettige werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

  Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van verre reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedag, maar kun je in totaal nog 35,5 dag bijkopen vanuit jouw persoonlijk budget!

  Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een bruto budget van €500,- per jaar voor je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen.

  Bedrijfsprofiel Enexis

  Enexis Netbeheer, onderdeel van Enexis Groep, brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk voorzien we ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas.

  Met state-of-the-art dienstverlening en -netwerken leveren we veilig, altijd, overal en betaalbaar en zijn we voorbereid op duurzaam en flexibel tweerichtingsverkeer.

  Met technische en sociale innovaties zorgen we er voor dat terugleveren van zelf opgewekte, duurzame energie mogelijk is.

  En ook dat er altijd genoeg duurzame energie beschikbaar is. Dat doen we met trots, klantvriendelijk en vanuit het bewustzijn dat we maar één aarde hebben, waar we samen zuinig op moeten zijn.

  De functie Werkvoorbereider valt binnen de afdeling Realisatie vestiging Hengelo. Het team binnendienst van de afdeling bestaat uit 12 collega’s : werkvoorbereiders en medewerkers technische administratie.

  De buitendienst bestaat in totaal uit ongeveer 140 uitvoerders en monteurs.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier