Werkvoorbereider WTB
XDES
Amsterdam, Noord Holland, NL
5 uur geleden
source : Monster

X DES is specialist in recruitment van technisch ; Functiebeschrijving Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn : Je maakt aan de hand van een PI&D, technische tekening en veldinspectie een inschatting van de uit te voeren werkzaamheden en de bijbehorende kostprijscalculaties.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van werkmethoden, deelactiviteiten, tijdsplanningen en de ingeschatte doorlooptijden.

Je bewaakt de voortgang en begeleidt contractors en externe specialisten. Je bent in staat om op overtuigende wijze de organisatie te adviseren over beheersing van operationele en structurele risico's.

Je ziet toe op veilig denken en handelen tijden de uitvoering van de werkzaamheden in het project. Je bewaakt en verwerkt meer-

en minderwerk. Functie-eisen Diploma MBO WTB Je kunt werken met MS Office Bekend met plannings-, werkvoorbereidings- en beheerssystemen ( SAP, MS Project, Roser) Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.

Duits en Frans zijn een pré. Goed in plannen en coördineren Je neemt verantwoordelijkheid, bent initiatiefrijk en kunt prioriteiten stellen Arbeidsvoorwaarden Een mooie functie binnen een bedrijf waar je bijdraagt aan een schonere samenleving.

Meer informatie Contactpersoon voor deze functie is Edwin Kamerman, bereikbaar op telefoonnummer 023 55 78 529 of via e-mail : Kenmerk : 9037.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier