Resource Manager met commerciële vaardigheden
CIMSOLUTIONS
Vianen, Utrecht
8 uur geleden

Wat ga je doen?

Als IT Resource Manager ben je een commercieel ingestelde professional en mede verantwoordelijk voor het invullen van (inhuur)aanvragen van CIMSOLUTIONS-klanten.

Hiertoe houd je je bezig met het sourcen van (interim) kandidaten (veelal medewerkers in dienst van CIMSOLUTIONS en van derde partijen en freelancers / zzp’ers) en ben je de schakel tussen de accountmanagers, de resource leveranciers en de kandidaten.

Je beoordeelt kandidaten en resource leveranciers. Je bent in staat om, mede door middel van jouw netwerk en ervaring, passende kandidaten voor aanvragen te vinden en een goede talentpool op te bouwen.

Je gaat deel uit maken van een bestaand team van 3 Resource Managers, allen werkend vanuit kantoor Vianen. Het is dus belangrijk dat je goed kunt samenwerken maar ook zelfstandig zaken kunt oppakken en tot een goed einde kunt brengen.

Wie zijn wij?

CIMSOLUTIONS is een landelijk opererende ICT-organisatie met vestigingen in Groningen, Deventer, Amsterdam, Vianen, Rotterdam, Best en Maastricht.

Al 28 jaar ondersteunen wij onze klanten met hoogwaardige ICT-diensten en -oplossingen die het verschil maken. Onze klanten behoren tot de top 500 organisaties in Nederland en bevinden zich door heel Nederland.

CIMSOLUTIONS is hét ICT-bedrijf voor diensten en oplossingen van lange duur en grote impact. Wij hebben geen standaard oplossingen, maar leveren altijd maatwerk.

Door gebruik van de laatste methodieken en technieken en innovatieve oplossingen maken wij het verschil bij onze klanten.

Learn, create and make it work!

Wat we bieden?

Werken bij CIMSOLUTIONS betekent werken bij een dynamische, financieel gezonde organisatie. Een organisatie met slagkracht en stabiliteit van een grote dienstverlener en tevens de charme van een middelgroot bedrijf, hetgeen o.

a. tot uiting komt in de persoonlijke aandacht voor onze medewerkers.

Wat bieden we nog meer :

 • Naast een vast dienstverband op basis van een 40-urige werkweek, een uitstekend salaris, bonusregeling, leaseauto en onkostenvergoeding;
 • Ruim opleidingsbudget en doorgroeimogelijkheden;
 • Een prettige werksfeer met leuke collega’s;
 • Kennissessies met collega’s in jouw vakgebied over aansprekende onderwerpen;
 • Regelmatig sociale uitjes zoals sportdagen, weekendjes weg en gezellige borrels.
 • Wij onderscheiden ons op het gebied van primaire arbeidsvoorwaarden, training en ontwikkeling, cultuur en innovatie. Hiervoor hebben wij in 2020 voor de 14e keer het Top Employer Nederland award ontvangen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier