Scriptiestage Accountancy Audit
Grant Thornton LLP
Arnhem
5 dagen geleden

Scriptiestage Accountancy Audit

In het kort

Wie : 4e jaars HBO student accountancy of bedrijfseconomie of wo masterstudent Accounting & Control. Wat : Schrijven van je afstudeerscriptie in de praktijkomgeving.

Waarom : Goed beeld van de organisatie krijgen en kennis maken met het werk van een RA accountant. Waar : Jouw standplaats is Arnhem.

De functie

Als afstudeerder binnen de assurance praktijk krijg je veel mogelijkheden voor eigen initiatief. Het onderwerp van je scriptie kies je zelf afhankelijk van je eigen interesse.

Natuurlijk kun je hierover sparren met onze accountants en krijg je goede begeleiding tijdens het schrijven van je scriptie.

Vanzelfsprekend ben je accuraat, heb je een systematische werkwijze en ben je integer. Daarnaast benader je problemen op een praktische en nuchtere manier en denk je in oplossingen.

Pro-activiteit en eigen initiatief nemen worden hierin erg gewaardeerd.

Wij zoeken

 • Je bent een 4e jaars hbo Accountancy of bedrijfseconomie student of een wo masterstudent Accounting & Control.
 • Je scriptie start in overleg.
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Je beschikt over een professioneel-kritische houding.
 • Je bent cijfermatig en analytisch ingesteld.
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken.
 • Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden : collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.
 • Wij bieden : Ruimte voor groei

  Bij ons krijg je een vaste begeleider die als aanspreekpunt geldt gedurende je afstudeerperiode. Door deze afstudeerstage kun je een goed beeld vormen van Grant Thornton en de werkzaamheden van een accountant.

  Op de afdeling werken medewerkers die veelal hetzelfde traject als jij hebben doorlopen. Daarnaast bieden wij je een uitgebreid kennis / informatiesysteem dat je kunt gebruiken voor je scriptie.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier