Coördinator ICT
De Meerwaarde
Barneveld, NL
5 dagen geleden

Coördinator ICT

Voor de verdere ontwikkeling, implementatie en borging van ICT op De Meerwaarde zijn we op zoek naar een enthousiaste ICT Coördinator die verbindend leiding geeft aan de ICT-organisatie op De Meerwaarde.

De afdeling ICT is verantwoordelijk voor het beheer en optimaal functioneren van ICT-infrastructuur, pc’s, randapparatuur, telefonie, applicaties, cameratoezicht, audio- en videomiddelen en voor gebruiker- en applicatiebeheer.

De volgende werkzaamheden behoren tot het takenpakket van de ICT Coördinator :

 • Inventariseren van de ICT-behoefte van de organisatie in nauwe samenwerking met de Informatiemanager;
 • Adviseren over en opstellen van het ICT-beleid, aansluitend op de strategische plannen en de behoefte van organisatie;
 • Vertalen van het ICT-beleid naar benodigde capaciteit, performance, en beveiliging en opstellen van de ICT-begroting;
 • Uitvoeren van het ICT-beleid, door het initiëren van ICT-projecten, en coördineren van de ICT-dienstverlening;
 • Leiding geven aan de afdeling ICT (medewerkers ICT, systeem- en netwerkbeheer, applicatiebeheerders);
 • Voeren van contract- en licentiebeheer met leveranciers en coördineren van de aanbestedingen.

  Eerste aanspreekpunt zijn van het bestuur, directie en medewerkers ten aanzien van IBP-AVG en voorzitten van de regiegroep IBP-AVG

  Wie zoeken wij?

  Je weet de verbinding te leggen met het onderwijs en daarbij de doorvertaling te maken naar passende ICT oplossingen. Tevens ben je inspirerend voor het onderwijs, omdat je inzicht hebt in de nieuwste ICT ontwikkelingen.

  Daarbij ben je in staat om op een verbindende wijze de collega’s van het onderwijs, bedrijfsvoering en de medewerkers van ICT daarin mee te ontwikkelen.

  Voor het ICT team ben je een enthousiaste teambuilder.

  De functie vereist HBO-geschoold werk- en denkniveau waarbij ervaring en capaciteiten essentieel zijn op de gebieden van leiderschap, beleidsontwikkeling, de vertaling van gebruikerswensen in de planvorming en de omgang met vertrouwelijke gegevens.

  Werken op De Meerwaarde betekent werken vanuit Christelijke waarden, zoals verwoord in devan De Meerwaarde. Van medewerkers wordt gevraagd dat zij instemmen met de grondslag van de school en ook meelevend lid zijn van een protestants-christelijke kerk, geloofsgemeenschap of gemeente.

  Bij de wervings- en selectiegesprekken wordt, naast geschiktheid voor de functie, geselecteerd op medewerkers die passen bij de identiteit van de school.

  Graag lezen we in jouw motivatiebrief waarom je kiest voor het christelijk onderwijs.

  Herken jij je in het geschetste profiel en lijkt het jou een mooie uitdaging om samen met onze ICT-experts in de verschillende domeinen te werken aan een moderne en stabiele leer- en werkomgeving passend bij het huidig onderwijs en de onderwijsontwikkelingen?

  Dan gaan we graag met je in gesprek!

  We kijken uit naar je reactie.

  In verband met de zomervakantie start de selectieprocedure op 1 september 2021. De sollicitatie gesprekken staan gepland op donderdag 16 september 2021.

  Wij nodigen je uit om online te solliciteren door in te vullen.

 • Deze vacature blijft van kracht tot er een benoeming heeft plaats gevonden.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier