F&B Medewerker M/V
Accor Hotels
Amsterdam, Noord - Holland, Netherlands
4 dagen geleden

Key tasks

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de hospitality? Met gemiddeld 150.000 gasten per jaar, 368 kamers en een groeiende omgeving zijn wij een bruisend hotel.

Durf jij het aan om je handen uit de mouwen te steken en onze gasten een FEEL WELCOME te geven?

Voor onze afdeling Food & Beverage afdeling zoeken wij een gepassioneerde en enthousiaste F&B Medewerker die fulltime beschikbaar is.

Mercure Hotel Amsterdam City heeft de ambitie om het beste zakelijke hotel te zijn op gebied van service en gastvriendelijkheid.

Met 2 restaurants, 14 vergaderzalen, een terras en een bar is er altijd wel wat te doen! Als Medewerker Bediening ontvang je de gasten en laat jij ze welkom voelen in ons hotel.

Je adviseert en serveert de gasten bij lunch en diner, je neemt bestellingen op en je verzorgt de mise en place zodat wij klaar staan voor onze internationale gasten.

Mercure and its people

Hotels with individuality, passion for service and committed to quality and guest satisfaction.

Join a team of warm and friendly professionals who will share their love for hospitality.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier