Wat ga je doen?
Het juist instellen van de machines;
op correcte wijze afwegen van de grondstoffen;
het bereiden van het deeg;
controleren van het bakproces van deeg naar brood;
uitvoeren van (kwaliteits) controles;
oplossen van storingen;
zorgen voor een nette en schone werkplek.
Je komt te werken in een 3-ploegensysteem, jouw richttijden in je werkrrooster zijn als volgt :
1 week in de dag dienst van 08 : 00 - 16 : 00 uur
1 week in de late dienst van 16 : 00 - 00 : 00 uur
1 week in de nacht dienst van 00 : 00 - 08 : 00 uur
Na deze 3 weken begint je rooster weer opnieuw. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat diensten uitlopen. Binnen de bakkerij zetten we met z'n allen de schouders eronder en blijven we langer wanneer dit nodig is.
Wat vragen wij van je?
Bereid om in 3-ploegendienst te werken en (roulerend) op zaterdag (iedere zondag vrij);
je hebt een proactieve houding;
je bent stressbestendig en oplossingsgericht;
je beschikt over technisch inzicht;
je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
Wat bieden wij?
Een echt familiebedrijf met meer dan 80 jaar passie en ervaring;
een hecht team in een dynamische omgeving;
overwerktoeslag van 25% en 50%;
reiskostenvergoeding van €0,19 per km tot een max vergoeding van €5,70 per dag;
een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid;
een werkomgeving die persoonlijke groei en ontwikkeling mogelijk maakt;
zondag vaste vrije dag;
een goed salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring.