Begeleider Werk & Begeleiding t Trefpunt Hilversum
Philadelphia
Hilversum
1 dag geleden

Voor locatie 't Trefpunt in Hilversum zoeken wij een Begeleider Werk & Begeleiding voor 14 uur per week, indien nodig kun je ook ingezet worden op één van onze andere dagbestedingslocaties.

Op onze locatie werken wij belevingsgericht, dit werken is voor jou vanzelfsprekend. Regelmatig zoek je met collega’s naar verdieping en vernieuwing van activiteiten en geeft daarbij de ruimte aan de cliënt om trots op zichzelf te zijn.

Ben jij nieuwsgierig genoeg om steeds te kijken achter de vraag van de cliënt, samen te ontdekken hoe we nog een stapje kunnen zetten?

Kun je dat vormgeven vanuit professie en echtheid en aansluiten bij de beleving van de cliënt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Jij deelt graag kennis en ervaring maar leert ook van anderen. Daarnaast vragen we flexibele inzetbaarheid, een sfeermaker, creativiteit wat betreft denkwijze en invoelend vermogen.

Goede communicatieve vaardigheden, openheid, zelfreflectie en zelfstandigheid zijn van essentieel belang, waarbij afstemming met je collegae ook erg belangrijk is.

Je voelt je prettig in een functie waarin verzorgen (soms met de handen op de rug’) en begeleiding geven aan een groep centraal staan.

Je draait je handen dan ook niet om voor ADL handelingen. Dit varieert van lichte ADL tot het gebruik van een Sara Stedy.

Spreekt dit je aan? We horen graag van je om de mogelijkheden te bespreken!

Over jou

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau 3 op het gebied van Zorg en Welzijn en kennis van methodisch werken binnen de zorg;
 • Je hebt relevante werkervaring. Ervaring met de doelgroep is een pré;
 • Je bent een teamplayer met inventieve eigenschappen en een sfeermaker;
 • Je bezit basis computervaardigheden (Officepakket);
 • Je bent flexibel inzetbaar voor 14 uur per week.
 • Anderen omschrijven jou als een positief en stabiel persoon. Je gaat proactief te werk, toont lef en beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

  Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn, zowel cliënt, familie als collega’s.

  Dit krijg je van ons

 • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten;
 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak;
 • De ruimte om samen met je team zelforganiserend te werken; samen te bepalenhóe je het werk binnen het team organiseert;
 • Een brutosalaris volgens de van minimaal €2.,- en maximaal €3.,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding;
 • Een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we het graag om naar onbepaalde tijd;
 • Kijk hier voor al onze
 • Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie.

  Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten.

  Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier