Retail Specialist Blokker (Regio Noord-Holland)
CPM
Alkmaar, Noord-holland, Nederland
1 dag geleden

Wil jij dé ''Wereld Specialist'' worden bij de Blokker en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou als Retail Specialist! Het salaris betreft tot 22 jaar €9,44 per uur en vanaf 23 jaar of ouder €11,11, incl.

vakantiegeld en vakantiedagengeld. Lees snel de vacature!

Werklocatie : regio Gelderland

Retailspecialist bij Blokker; Als de winkel leeg is wanneer wij binnenkomen en leveren na 4 dagen een perfect ingerichte winkel af, geeft dat echt een kick!

Functiebeschrijving

De week is meestal als volgt verdeeld :

 • Op de 1e dag ga je genoeg ruimte maken in jouw deel van de winkel voor de nieuwe vracht.
 • De volgende 2 dagen ga je vracht binnenhalen en indelen in de winkel.
 • De laatste dag wordt alles gefinestuned en afgestyled. Zo wordt er voor de creatievelingen altijd ruimte gemaakt voor hun inbreng op diverse creatieve tafels.
 • Elke week is anders en je komt dus ook steeds weer in een nieuwe winkel en situatie terecht, super leuk!

  Je werkt samen met een team in jouw regio. Het team bestaat uit ongeveer 8 mensen en een voorman. De voorman is het aanspreekpunt voor het team en de Blokker, bij hem of haar kan je dus altijd terecht met vragen.

  Gelukkig heeft iedereen in het team veel ervaring in het opnieuw inrichten van de Blokker, dus eigenlijk kan iedereen van het team je helpen!

  Werken voor Blokker

  Al ruim twee jaar bouwen wij de Blokker om naar de nieuwste formule! Inmiddels zijn wij echte Blokker specialisten geworden en zijn wij op zoek naar mensen met ervaring binnen de retail, die net als wij een Wereld Specialist van de Blokker willen worden.

  De titel Wereld Specialist staat voor de expertise die je opdoet bij jouw favoriete afdeling binnen de Blokker, meestal zal jij dan ook met een andere collega dat deel van de Blokker aanpakken.

  Je kunt denken aan de volgende werelden : Koken & Bakken, Inspireren & Verrassen, Eten & Tafelen, Opbergen & Organiseren, Wonen & Sfeer maken en ga zo door.

  Wat bieden wij?

  Je werkt voornamelijk op de maandag t / m vrijdag van 7 : 00 tot ongeveer 16 : 00 uur. Het is prettig wanneer je zelf een rijbewijs en vervoer hebt, zodat je zelfstandig naar de locatie kunt.

  Is dat lastig voor je, kunnen we altijd kijken of je met iemand kunt carpoolen van je team, of de voorman. Verdere voordelen :

 • Je ontvangt een nul uren contract en het salaris betreft tot 22 jaar €9,44 per uur en vanaf 23 jaar of ouder is het uurloon €11,11, beide incl.
 • vakantiegeld en vakantiedagengeld .

 • Je ov kosten worden 100% vergoed en je krijgt van ons een ruime km vergoeding wanneer je met je eigen auto rijdt.
 • Verder zijn er nog de jaarlijkse memorabele bedrijfsfeesten waar we je zeker voor uitnodigen!
 • Mogelijkheid om je uren aan te vullen door eventuele andere opdrachten aan te nemen vanuit onze afdeling planning.
 • Wie ben jij?

  Je hebt ervaring met het ombouwen van schappen en je bent oplossingsgericht; het kan zijn dat iets op tekening staat en dat dit in de praktijk net niet helemaal past.

  In overleg met de voorman, bespreek je dan een oplossing. Het is hard werken, maar wel in een gezellig en enthousiast team.

  Daarnaast is het dus een pré wanneer je je rijbewijs B hebt en eigen vervoer.

  Enthousiast?

  Solliciteer dan via de button en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Na een telefonische kennismaking volgt er eventueel een sollicitatie bij ons op het Hoofdkantoor in Amstelveen, waarbij we je alles vertellen over de baan en de mogelijkheden bij CPM en Blokker.

  Tot snel!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier